AV Oss’78 Marathon programma

Wil jij goed voorbereid van start op de (halve) marathon van De Maasdijk? Of wil je jouw PR verbeteren? Dan gaan wij jou helpen! Hoe? Met ons Marathon Trainingsprogramma Maasdijk 2020!

Programma
Het Marathon Trainingsprogramma Maasdijk 2020 van A.V. Oss’78 is speciaal ontwikkeld om jou klaar te stomen voor de (halve) marathon op 20 juni 2020. Je gaat 25 weken aan de slag met een deskundige trainer en je krijgt:
• wekelijks groepstraining op de atletiekbaan (donderdag 18.45 uur -20:15 uur), gericht op looptechniek, kracht, lenigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen;
• een persoonlijk trainingsschema voor je zelfstandige trainingen (2x per week);
• een videoanalyse van jouw loopstijl;
• een hartslagtest op basis waarvan jouw ideale snelheid en hartslagfrequentie voor je duurlopen worden bepaald;
infosessies over voeding, blessures en hardloopkleding en –schoenen van experts uit de praktijk, en
4 extra duurtrainingen op zaterdagochtend van 20, 24, 28 en 32 kilometer voor de marathonlopers.

Instapniveau
• Als je de marathon gaat lopen verwachten we van je dat je eerder ten minste drie keer aan een halve marathonwedstrijd hebben deelgenomen, waarvan de laatste keer niet langer dan zes maanden geleden is.
• Als je de halve marathon gaat lopen verwachten we dat je eerder ten minste drie keer een 10 kilometerwedstrijd hebt gelopen, waarvan de laatste keer niet langer dan een half jaar geleden is.

Info en aanmelden
Deelname aan het Marathon Trainingsprogramma Maasdijk 2020 kost € 119,-. We starten op donderdag 2 januari 2020 en we sluiten de inschrijving bij 35 deelnemers, dus meld je snel aan per mail: looptrainer@avoss78.nl of via onderstaand formulier! Dan ben jij er straks helemaal klaar voor!

Trainen voor de (halve) marathon, dat doe je natuurlijk bij AV Oss ’78!

Avoss organising partner De Maasdijk

Scroll to top