Bereikbaarheid en parkeren

Routebeschrijving en Parkeren

De Maasdijk heeft zes verschillende startlocaties. Per onderdeel wordt hieronder een Navigatieadres opgegeven, alsmede enkele instructies om rekening mee te houden. Volg in alle gevallen de aanwijzingen van verkeersbegeleiders op locatie op!

Wandelen

De Wandelstart is vanaf de Heuvel in Oss. Het inschrijfbureau is gevestigd in Eetcafé H32, Heuvel 32. De finish is eveneens op de Heuvel

Parkeren kan op een van de parkeerterreinen in Oss. Parkeren kost tot 1 juli 2019 2,50 per dag op zaterdag, zondag is gratis. De grotere parkeerterreinen dicht bij de start zijn gelegen aan de Eikenboomgaard, Jurgensplein. Parkeergarages zijn gelegen aan De Oostwal en aan de Klaphekkenstraat.

Gratis parkeren op zaterdag is mogelijk bij Sportpark De Rusheuvel, op 1km van de start / finish.

Triathlon

De triathlon zwem en wisselzone is bij Dome X, Kanaalstraat 12a. Parkeren doe je vlak bij de wisselzone aan de Rijnstraat, gebruik dit als navigatieadres. Laatkomers voor de achtste triathlon kunnen niet meer naar deze parkeerplaats omdat hij op de fietsroute ligt. Zij worden verwezen naar P2 aan de Spaanderstraat.

Triathleten krijgen het advies om nabij Dome X te parkeren. Vanaf de finish is na afloop een shuttlebus beschikbaar, terug naar Dome X. Deze vertrekt vlak bij de finish, aan de Hooghuisstraat. Let erop dat je je startnummer bij de hand houdt, om je fiets op te kunnen halen. Dit kan tot 23.00 uur.

Loop alle afstanden, skate 10km

Als je een van deze disciplines beoefent kun je gebruik maken van vervoer door de organisatie van Oss naar de startlocatie VOOR de start. Dus parkeer je auto niet bij een startlocatie als je geen begeleider hebt, er is geen vervoer na afloop van je race naar de startlocatie!

Om gebruik te maken van vervoer naar een startlocatie zie hieronder, onder het kopje “Vervoer naar de start”.

Als je wel een begeleider hebt kun je als volgt de startlocaties bereiken.

Marathon, Keent

Startlocatie informatiecentrum Brabants Landschap. Zuijdenhoutstraat 2.

In Keent kun je TOT 17.25 parkeren aan de Keentseweg aan de westzijde van de brug op iets meer dan een kilometer van de start. Let op, op het eiland geldt tijdens de Maasdijk een parkeerverbod langs de weg.

Arriveer je na 17.25, dan is het parcours afgesloten, navigeer dan via de Oude Graafseweg en Oude Maasdijk naar de Velpseweg.

Halve marathon, Haren

Startlocatie Lietingstraat 58. SBV Haren, Sportpark Elzenbos. Dit is ook het navigatieadres om te parkeren. Let op, de Lietingstraat is niet bereikbaar vanaf Megen, via de dijk. Navigeer via de Dorpenweg!

10 kilometer, Oijen

Startlocatie ’t Hart van Oijen, Kloosterstraat 1. Navigeer naar het kruispunt Bernhardweg / Vlierstraat om te parkeren. Let op! Het pontveer Alphen – Oijen is vanwege de Maasdijk uit de vaart!

5 kilometer Van Mun Advies Night Run, Teeffelen

Startlocatie Jeu de Boules Shii Take, Rotsestraat 9. Navigeer naar het kruispunt John F. Kennedybaan / Weteringstraat om te parkeren. Parkeren alleen aan de rechterzijde van de Weteringstraat.

Rabo Family Color Run

De Color Run start vanaf de Heuvel in Oss. De finish is eveneens op de Heuvel

Parkeren kan op een van de parkeerterreinen in Oss. Parkeren kost tot 1 juli 2019 2,50 per dag. De grotere parkeerterreinen dicht bij de start zijn gelegen aan de Eikenboomgaard, Jurgensplein. Parkeergarages zijn gelegen aan De Oostwal en aan de Klaphekkenstraat.

Gratis parkeren is mogelijk bij Sportpark De Rusheuvel, op 1km van de start / finish.

Inline skating, Steppen, Me-mover pelotons & toertocht

De start is op zondag vanaf de Heuvel in Oss. Het inschrijfbureau is gevestigd in Eetcafé H32, Heuvel 32. De finish is eveneens op de Heuvel

Parkeren kan op een van de parkeerterreinen in Oss. Parkeren is op zondag gratis. De grotere parkeerterreinen dicht bij de start zijn gelegen aan de Eikenboomgaard, Jurgensplein.

 

Openbaar vervoer

De Heuvel is op loopafstand van Centraal Station Oss. Verlaat het station aan de Noordzijde / Centrumzijde. Je vindt De Maasdijk finishlocatie via de Oostwal. Er zijn borden geplaatst richting de start/finish.

Als je met openbaar vervoer komt en je wilt gebruik maken van het vervoer naar de start. Verlaat het station dan aan de Zuidzijde/Gasstraat en loop in oostelijke richting tot je de stopplaats van de pendelbus ziet.

 

Vervoer sporters naar de start

Voor de wedstrijdonderdelen op zaterdag (lopen, 10km skate) wordt vervoer aangeboden van finish naar start. Let op: dit vindt plaats VOOR de wedstrijd. NA je wedstrijd is er geen vervoer terug naar de startlocaties.

De bussen vertrekken vanaf de parkeerplaats van MSD aan de Gasstraat, daar kun je gratis parkeren.

Je hebt de bus kunnen bestellen bij inschrijving. Mocht je alsnog gebruik willen maken van busvervoer meldt dit dan via info@demaasdijk-events.nl

De busregeling is gebaseerd op het uitgangspunt dat je 30 tot 45 minuten voor je start op de startlocatie bent.

 

Aan de busreizigers is in 2019 de volgende informatie gestuurd.

Voorlopige vertrektijden 20 juni 2020

Keent bus 1 (loop)                    16:30

Keent bus 2 (loop)                    16:45

Haren halve marathon                  18:15

Oijen bus 1 (skate)                   18:45

Oijen loop 10km                       19:00

Teeffelen VMA Night Run            21:30

Scroll to top