DE MAASDIJK 2019, juni 2019

Het was  een fantastisch sportweekend!

Zo’n 2.000 wandelaars, hardlopers, triatleten, inline skaters, steppers, night-runners en color-runners kwamen in actie tijdens de tiende editie van De Maasdijk. Een record. En dat ze genoten hebben, dat blijkt wel uit de talloze enthousiaste reacties die we kregen.

We feliciteren Tom Havekes, team Geen Grapje XL, Marit Rovers, Patrick Dekkers, team Ravestein, Eveline Boerhout, Peter Biewenga, Arenda Konnecke, Joke van der Loop, Ton de Jong, Sandra Vogelzangs, Vincent van Gemert, Ramona Sour, Chris Kools, Janina Wolf, Niels Verhagen, Kyara Gijsbers, Floris van Drunen, Nicole van den Elzen, Tygo van Vugt, Floor van Schijndel en Alfred Ballast met hun overwinning. En Sander van Eggelen, die als snelste inwoner van de gemeente Oss op de kwart triathlon de eerste Ruud Vermeulen Award in ontvangst mocht nemen.

En we bedanken onze partners en sponsors voor hun steun en alle vrijwilligers en stagiaires voor hun onmisbare hulp. Want alleen dankzij hen konden we ook dit jaar weer met z’n allen genieten van een geweldig mooi sportfestijn.

Noteer dan alvast in je agenda: 20 en 21 juni De Maasdijk 2020, voorinschrijving start op 20 december 2019. Volg ons tussentijds op social media via Facebook & Instagram

GASTENBOEK DE MAASDIJK


“Het was een fantastisch evenement! Goede organisatie, prima weer, gezellige sfeer. We hebben met het hele gezin genoten!”
“Marathon gelopen en genoten van de prachtige route en fantastische organisatie! Complimenten!”
“Bedankt voor de goede organisatie… wanneer kunnen we ons weer inschrijven voor 2020?”
“Wederom weer heerlijk 50km gewandeld. Mooie route weer.”
“Het was weer een fantastisch evenement! Genieten geblazen tijdens het fietsen vanwege het prachtige parcours, perfect weer en zeer soepele organisatie! Bedankt!”
”Knappe organisatie! Complimenten van een Heuvel-bewoner!”
“Genoten van de colorrun!”

 

De Uitslagen

De uitslagen van de wedstrijden zijn bekend. Om het voor je makkelijk te maken hebben we een pagina gemaakt waar je per discipline de uitslag kunt bekijken. Je bekijkt de uitslagen van 2019 hier

De Foto’s zijn er !

Klik hier om na te genieten!

Scroll to top