ABC 80 van de Osse Maaskant

Het ABC bevat altijd de meest actuele informatie. Mocht je het antwoord op jouw vraag hier niet vinden, neem dan per e-mail contact met ons op. Uiteraard krijg je als deelnemer ruim van tevoren nog een mail van ons met alle informatie over jouw onderdeel op een rij.

LET OP: de dagwandelingen van de Maaskant hebben hun eigen ABC

ABC Maasmeander Wandeling

De 80 van de Osse Maaskant start op zaterdagavond om 23:00 uur.

Deelnemers moeten op zondag voor 19:00 uur finishen, omdat een Kennedymars binnen 20 uur dient te worden afgelegd.

Je kunt je inschrijving voor De Maasdijk annuleren door een e-mail te sturen naar info@demaasdijk-events.nl. Vermeld daarbij de bevestigingscode uit je bevestigingsmail.

Bij annulering tot en met 30 april maart krijg je het inschrijfgeld gerestitueerd, onder aftrek van 2,50 euro administratiekosten. Heb je een medaille, T-shirt en/of sokken besteld, dan krijg je dat bedrag ook terug.

Na 1 mei is annuleren niet meer mogelijk. Je ontvangt dan gewoon je startbewijs en eventueel bestelde medaille , T-shirt en/of sokken. Je startbewijs is wel overdraagbaar. Als je je startnummer wilt overdragen stuur dan een bericht aan wandelen@demaasdijk-events.nl met jouw gegevens, en die van de nieuwe loper.

Bij vragen over onze wandelonderdelen kan je mailen naar wandelen@demaasdijk-events.nl.

Voor algemene vragen kan je mailen naar info@demaasdijk-events.nl of het contactformulier op de website invullen. Desgewenst word je teruggebeld door iemand van de organisatie.

Wil je iets delen over jouw ervaringen tijdens De Maasdijk; verbeterpunten, complimenten of andere hartenkreten? Laat het ons per e-mail weten via. In de dagen rondom De Maasdijk kan het erg druk zijn. Daardoor kan het dan misschien even duren voordat we reageren. Op dringende vragen zullen we zo snel mogelijk reageren.

Tijdens De Maasdijk worden foto’s en video’s gemaakt. Na afloop wordt een selectie daarvan beschikbaar gemaakt via onze website. De beschikbaar gestelde foto’s en video’s kun je downloaden voor persoonlijk gebruik en delen via social media. De foto’s en video’s zijn eigendom van De Maasdijk. Voor commerciële toepassing dient toestemming te worden verkregen van De Maasdijk. Deelnemers aan De Maasdijk geven toestemming dat zijn/haar beeltenis wordt gebruikt voor promotionele doeleinden. Voor meer informatie

Gevonden voorwerpen worden vier weken bewaard. Laat het ons per e-mail weten als je tijdens De Maasdijk iets bent kwijtgeraakt. Beschrijf het item zo volledig mogelijk en/of stuur een foto mee.

Ieder jaar kiest De Maasdijk een goed doel waaraan de deelnemers van het evenement een bijdrage kunnen leveren. Meer informatie over het goede doel van dit jaar vind je op onze website. Je kunt bij je inschrijving een bedrag naar keuze doneren.

Bij je inschrijving kun je, zolang de voorraad strekt, fijne hebbedingetjes uit de Maasdijk-lijn bestellen: ons unieke T-shirt (uiteraard met het jaar-label), onze must-have sportsokken en natuurlijk de exclusieve Maasdijk Medaille. De Medaille is voor deelnemers aan de 80 van de Osse Maaskant inbegrepen.

T-shirt De Maasdijk voorkantT-shirt De Maasdijk achterkant

De Maasdijk medaille

Leuk dat je mee wilt doen met De Maasdijk! Je kunt je inschrijven vanaf een half jaar voor De Maasdijk via deze link. Check de tarievenlijst voor de kosten. Wie vroeg inschrijft krijgt een aantrekkelijk early-bird-korting. Schrijf je pas in op de wandeldag dan betaal je wat meer.

De Maasdijk vindt het belangrijk dat kinderen en jongeren lekker veel bewegen. Daarom krijgen deelnemers van 15 jaar of jonger 50% korting op het inschrijfgeld. Voor de Rabo Family Color Run is deze korting niet van toepassing, maar geldt voor alle deelnemers hetzelfde lage tarief.

Onze tarievenlijst vind je hier. Leden van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) krijgen 1 euro korting. Let op: inschrijven op de dag zelf is wat duurder.

Na afloop van je prestatie kun je genieten van een weldadige massage. Op het finishplein staat een team van masseurs paraat waar je gratis of tegen een kleine bijdrage gebruik van kunt maken. Een deel van jouw bijdrage gaat naar ons goede doel.

Natuurlijk ontvang je na het volbrengen van de 80 van de Osse Maaskant een fraaie herinneringsmedaille.

Op de start- en finish-locatie is medische verzorging aanwezig, verzorgd door EHBO en Rode Kruis. Daarnaast rijdt er een ambulance langs het parcours. Op je routebeschrijving staat het telefoonnummer waarop je de EHBO kunt bereiken.

Wil je in de buurt van de finish of startlocatie overnachten? Kijk dan op de site van de Maasmeanders voor diverse mogelijkheden.

De routes worden aangegeven met bordjes en krijtpijlen. Ook is er voor iedere deelnemer een papieren routebeschrijving.

De routes worden in het voorjaar op de website gepubliceerd. Maar we geven je graag alvast een sneak preview van wat je onderweg zoal kunt verwachten.

De routes zijn niet volledig verhard en daardoor niet geschikt voor rolstoelgebruikers en wandelwagens. Wil je meedoen maar ben je rolstoelgebonden, stuur dan tijdig een berichtje aan wandelen@demaasdijk-events.nl en we kijken hoe we een route met de noodzakelijke aanpassingen kunnen verzorgen.

Let zelf goed op bij drukke oversteekpunten, er zijn geen verkeersregelaars.

Betaald parkeren kan in de buurt van de start- en finishlocatie in het centrum van Oss op diverse parkeerterreinen, de Eikenboomgaard is het dichtst bij start finish. Op zaterdag kun je gratis parkeren op het parkeerterrein bij de Rusheuvel, circa 1 kilometer van start/finish. Op zondag is parkeren in de stad en dus ook op de Eikenboomgaard gratis.

.

De wandelonderdelen worden georganiseerd in samenwerking met WSV De Osse Maaskant. De wandeltochten worden ondersteund door de Maasmeanders.

Het laatste nieuws over De Maasdijk vind je op Facebook, Instagram en Twitter @demaasdijk

Deelnemers aan de 80 van de Osse Maaskant zijn herkenbaar aan hun startnummer. Bovendien bevat je startnummer een chip, zodat je volgers op enkele strategische punten kunnen zien dat je gepasseerd bent.

Neem eventueel zelf een startnummerband mee.

De start en finish van de 80 van de Osse Maaskant is op De Heuvel in het centrum van Oss. Het startbureau is in Eetcafé H32, Heuvel 32 in Oss.

De 80 van de Osse Maaskant dient voor zondag 19:00 uur volbracht te worden.

De deadlines voor tussenpunten: 20 kilometer binnen 5 uur, 40 kilometer binnen 10 uur, 60 kilometer binnen 15 uur. Een deelnemer die na deze tijden passeert kan helaas niet verder lopen.

De start- en finishlocatie is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het centraal station in Oss ben je daar te voet binnen 10 minuten.

Als je dat op prijs stelt kunnen we je tas voor je vervoeren. Deze heb je dan ter beschikking op circa een kwart, de helft, en drie kwart van de route. Je krijgt hiervoor een bagagelabel met je startnummer.

Gratis koffie en thee bij de start wordt aangeboden door de centrumhorecaondernemers La Colline, De Nieuwe Wereld, Café Heer Bommel, H32, Venezia, Finch, Bistro Louis en De Winkel.

Deelname aan de 80 van de Osse Maaskant is inclusief verzorging, op vertoon van je startnummer.

Het verdient aanbeveling zelf drinken of een bidon mee te nemen voor tussen de verzorgingsposten, zeker bij warm weer.

Scroll to top