ABC Maasmeander Wandeling

Hieronder vind je meer informatie over de Maasmeander Wandelingen van 12, 20, 30, 40 en 50 kilometer. Er wordt twee dagen gewandeld, de routes zijn op zaterdag en zondag verschillend.

Vind je in deze lijst geen antwoord op je vraag, mail dan naar wandelen@demaasdijk-events.nl

 

De wandelonderdelen worden georganiseerd in samenwerking met A.V. Oss ’78 en WSV De Osse Maaskant.

A.V. Oss ’78

A.V. Oss ’78 organiseert ieder voorjaar een training voor de Vierdaagse van Apeldoorn of Nijmegen en Kennedytochten. Daarnaast heeft A.V. Oss ’78 ook Sportief Wandelgroepen.

Sportief Wandelen betekent wandelen in een groep onder leiding van een trainer met een tempo van 5 á 6 kilometer per uur. Er is een Sportief Wandelgroep die op maandagavond 1,5 uur gaat wandelen in buitenwijken van Oss of ’s zomers in het bos.

Meer informatie over Wandelen en Sportief Wandelen op www.avoss78.nl

WSV De Osse Maaskant

WSV “De Osse Maaskant” is in 2013 opgericht met het doel om in de gemeente Oss zoveel mogelijk mensen, aan het wandelen te krijgen tegen zo laag mogelijke kosten. Naast De Maasdijk biedt WSV De Osse Maaskant iedere twee maanden een wandeltocht aan voor niet leden. De leden gaan gezamenlijk 1 maal per maand wandelen.

Meer informatie over de wandelingen op www.deossemaaskant.nl

Maasmeanders

De wandeltocht worden ondersteund door de Maasmeanders.
Stichting Maasmeanders is een samenwerkingsverband van een aantal kleine en grotere ondernemingen in Noordoost Noord-Brabant.
Meer informatie op www.maasmeanders.nl

ABC Maasmeander Wandeling

We hebben een aparte pagina voor de starttijden voor alle disciplines.

Deze pagina kan je hier vinden.

Iedere deelnemer moet voor 17.00 uur finishen in Oss.

Als je je hebt ingeschreven en je kunt onverhoopt niet deelnemen dan kun je annuleren door een e-mail te sturen naar info@demaasdijk-events.nl. Vermeld daarbij in ieder geval je bevestigingscode uit je bevestigingsmail.

Als je tot en met 31 maart je inschrijving annuleert wordt het volledige inschrijfgeld gerestitueerd onder aftrek van 2,50 euro. Er vindt tevens restitutie van eventueel bestelde medaille en/ of t-shirts plaats.

Bij annulering van 1 tot en met 30 april worden de kosten voor het startnummer van 2,50 euro en de administratiekosten van 2,50 euro in rekening gebracht. Er vindt tevens restitutie van eventueel bestelde medaille en/ of T-shirts plaats.

Na 1 mei is annuleren niet meer mogelijk. Je ontvangt dan gewoon je startnummer en eventueel bestelde medailles en/of T-shirts. Je startnummer is overdraagbaar echter kan de tenaamstelling niet aangepast worden.

Bij vragen over looponderdelen kan je mailen naar wandelen@demaasdijk-events.nl.

Voor algemene vragen kan je mailen naar info@demaasdijk-events.nl of via het contactformulier op de website. Desgewenst word je teruggebeld door iemand van de organisatie.

Zorg zelf voor een lunchpakketje en extra drinken, zeker bij warm weer. Er worden onderweg verschillende versnaperingen aangeboden, soms gratis, soms met korting. Op de routebeschrijving staat welke ondernemers iets aanbieden.

De versnaperingen worden aangeboden door de Maasmeanders en onze sponsoren.

Houdt voor het laatste nieuws onze Facebook pagina in het oog.

Ieder jaar kiest De Maasdijk een goed doel waaraan de deelnemers van het evenement een bijdrage kunnen leveren. Dit jaar is het doel de Samenloop voor Hoop Oss

Deelnemers kunnen bij hun inschrijving een bedrag naar keuze doneren.

Inschrijven kan via deze link.

Op de dag zelf is er dag inschrijving op de startlocatie op de Heuvel in het centrum van Oss

Klik hier voor de inschrijftarieven. Dit is een pdf die ter download wordt aangeboden.

Leden van de wandelbond krijgen €1 euro korting. Let op: op de dag zelf inschrijven is duurder.

Niet iedereen stelt prijs op een medaille. We geven je daarom de keuze. Bij je inschrijving kun je aangeven of je aan de finish een speciale Maasdijk Medaille wilt ontvangen.

Op de start/finish-locatie is EHBO aanwezig, verzorgd door EHBO en Rode Kruis. Daarnaast rijdt er een ambulance langs het parcours. Op de routebeschrijving staat het telefoonnummer, waarop de EHBO bereikt kan worden.

Wil je in de buurt van de finish of startlocatie overnachten? Kijk dan op de site van de Maasmeanders voor diverse mogelijkheden in de buurt.

De routes worden aangegeven met bordjes en krijtpijlen. Ook is er voor iedere deelnemer een papieren routebeschrijving.

De routes zijn zeer gevarieerd.

Toegankelijkheid
De routes zijn niet volledig verhard en daardoor niet geschikt voor rolstoelgebruikers & wandelwagens.

Veiligheid
Let extra op bij drukke oversteekpunten, er zijn geen verkeersregelaars dus steek verantwoord over.

Parkeren kan in het centrum van Oss voor 2 euro 50 per gehele dag. Zowel start als finish is in het centrum.

De start en finish voor alle afstanden is in het centrum van Oss (12, 20, 30, 40 en 50 km)
De Heuvel, Oss

Iedere deelnemer moet voor 17.00 uur finishen in Oss.

De wandellocatie is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het centraal station in Oss is de start en finishlocatie te voet binnen 10 minuten bereikbaar.

Scroll to top