Maasdijk Winterrun

De natuur, het weer en de klei dagen je uit om het maximale uit jezelf te halen… Dát is de Maasdijk Winterrun!

Let op: de Maasdijk Winterrun is uitgesteld naar 28 februari 2021. Schikt deze datum niet en wil je je afmelden: stuur dan voor 1 januari een e-mail met je startnummer aan winterrun@demaasdijk-events.nl en we storten je volledige inschrijfgeld terug.

Hallo trailrunner!

Leuk dat je mee wilt doen aan De Maasdijk Winterrun! De Maasdijk Winterrun is een unieke trail in lintvorm door de uiterwaarden langs de Maas tussen Gewande en Ravenstein. De Maasdijk Winterrun gaat overwegend over single tracks en is 98% onverhard.

Je kunt kiezen uit vier afstanden die op verschillende locaties starten: 35, 23, 18 en 10 km. Alle afstanden finishen in Ravenstein. De 35 km is de meest complete afstand, mét rivieroversteek, door het prachtige buitendijkse landschap van akkers, weilanden, sloten en strangen. Welke afstand je ook kiest, de natuur, het weer en de klei dagen je uit om het maximale uit jezelf te halen!

In ons ABC vind je alles wat je moet weten over de Maasdijk Winterrun.

Als je je inschrijft vóór 1 december krijg je gegarandeerd 100 procent van je inschrijfgeld retour bij afgelasting van het evenement wegens Corona.

de deelname limiet is bereikt, en je kunt niet meer inschrijven. Afhankelijk van de op het moment van de Winterrun geldende maatregelen kunnen we misschien op een later moment opnieuw deelnemers toe laten. Wil je meedoen, stuur dan een mail aan winterrun@demaasdijk-events.nl. We zetten je niet op een wachtlijst, maar op het moment dat er plaatsen vrij komen, sturen we je een berichtje en dan kun je alsnog inschrijven – zo lang de voorraad strekt. Bedankt voor je enthousiasme!

[Schrijf je in voor de Winterrun]

Scroll to top