Rabo Family Color Run

Rabo - Family Color Run

Zaterdagmiddag 20 Juni | 14:00 uur | 1 km | tijdens de Maasdijk, Centrum van Oss

Wegens enthousiasme geprolongeerd!

De Rabo Family Color Run. Deze spectaculaire en kleurrijke funrun is voor de hele familie. Kids van 4 t/m 11 jaar leggen samen met hun sportieve papa’s, mama’s, opa’s of oma’s dansend, zingend en springend 1 kilometer af door de Osse binnenstad, terwijl ze onderweg in de kleurenzones groen, blauw of oranje worden gekleurd. Om het feest compleet te maken krijgen de color-runners bij de finish een zakje kleurpoeder voor een magisch gezamenlijk gooimoment en gaan ze samen met hun kleurrijke familie op de foto. Hoe leuk is dát!

Veiligheid

Uiteraard maken we tijdens de Rabo Familiy Color Run gebruik van milieu- en mensvriendelijk kleurpoeder. Het poeder is gemaakt van maïszetmeel en de kleuren zijn kleurstoffen uit de cosmetica- en voedselindustrie. Hierdoor is het niet schadelijk als het in de mond komt. Het kleurpoeder is goed uitwasbaar, 100% brandvrij en voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM.

We gebruiken uitsluitend handpompjes (geen poederkanonnen), zodat de vrijwilligers het kleurpoeder gericht op (het lichaam en niet op het hoofd van) de deelnemers kunnen spuiten. Deelnemers krijgen wel het advies om voor de zekerheid een bril en een oud wit shirt te dragen tijdens de run. Zo maken we er samen en een gezellig én veilig kleurenfestijn van!

 

Ren jij ook kleurrijk mee tijdens de Maasdijk? Schrijf je dan nu in!

Voor eventuele vragen kun je mailen naar: info@demaasdijk-events.nl

Klik hier om te route te zien van de Rabo Family Color Run!

Inschrijven voor de Rabo Family Color Run

Scroll to top