Hardlopen op 15 juni 2019

Het hardloop programma bestaat in 2019 uit de volgende afstanden, een Marathon afstand over 42 kilometer, een halve marathon, een 10 kilometer en een 5 kilometer Night Run. Samen met AvOss 78, die ook betrokken was bij de vorige edities van de Maasdijk is een super parcours uitgezet. De start van de marathon is in Keent, een schitterende locatie in het gebied Maas en Peel. De halve marathon start tussen Haren en Megen  en de 10 kilometer start in Oijen.

Naast deze afstanden hebben we een Night Run (met verlichting en leuke uitgedoste kleding) die start in Teeffelen en is er een family run voor de kleinsten om ook de ervaring van het hardlopen op te doen. Ook dit jaar loop je over verschillende mooie paden en natuurlijk de dijk langs de Maas. Het parcours is volledig autovrij, de tijd wordt gemeten met elektronische timing. We verwachten veel publiek langs de route. De kernen waar je doorheen loopt hebben leuke activiteiten georganiseerd en zullen jou als loper met enthousiasme en vol passie aanmoedigen.

Het hardloop programma bestaat in 2019 uit de volgende afstanden.

  • 18:00u - Marathon           : Keent - Oss Centrum
  • 19:30u - 1/2 marathon     : Haren/Megen - Oss Centrum (start Harense Dijk)
  • 20:00u - 10 kilometer      : Oijen -  Oss Centrum
  • 22:00u - 5 km Night Run: Teeffelen - Oss Centrum
  • 18:00u - (Scholen-)estafette marathon: Keent - Oss Centrum
  • Familyrun -  Oss Centrum (tijd en vorm volgt)

Ben er snel bij, bij inschrijving tot 31 januari geldt een 'early bird' korting. Ook stimuleren we graag deelname door jeugd aan het evenement. Alle individuele deelnemers die op 15 juni 2019 nog geen 16 jaar zijn krijgen 50% korting op het inschrijfgeld.

Wil je meer weten over de routes, wat het inhoudt hoe het lopen werkt en de afspraken zijn, of gewoon direct inschrijven, klik dan hieronder op een van de linkjes.

Naar ABC

Naar Routes

Naar Tarieven

Naar Inschrijven Hardlopen

Estafette en scholen, wisselpunten

Er zijn 17 wisselpunten voor de estafette. Bekijk dit document voor alle actuele informatie.

 

Avoss organising partner De Maasdijk