Bereikbaarheid

Routebeschrijving en Parkeren

De Maasdijk heeft zes verschillende startlocaties. Per onderdeel wordt hieronder een navigatieadres opgegeven, alsmede enkele tips om rekening mee te houden. Volg in alle gevallen de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders!

Wandelen

Start en finish: Heuvel in Oss

Inschrijfbureau: Eetcafé H32, Heuvel 32, Oss

Parkeerterrein: Eikenboomgaard en Jurgensplein (zaterdag betaald, zondag gratis)

Parkeergarage: Bergoss, Oostwal 177 en Oostwal-Oost, Oostwal 241 (zaterdag en zondag betaald)

Actuele parkeertarieven vind je hier.

Gratis parkeren is mogelijk bij Sportpark De Rusheuvel, op 1km van de start/finish.

Triathlon

Start en wisselzone: Dome X, Kanaalstraat 12a, Oss

Parkeren: Rijnstraat, Oss (gebruik dit als navigatieadres). Volg de aanwijzingen ter plaatse. Je wordt naar een centrale parkeerplaats geleid, op loopafstand van Dome-X. We vragen je vriendelijk om niet elders in een woonwijk te parkeren. Kom je uit de directe omgeving? Kom dan te voet of met de fiets naar Dome-X.

Finish: Heuvel in Oss

Gratis vervoer van de finish naar Dome-X: Na de wedstrijd kun je tot 23:30 uur je fiets en je spullen ophalen bij Dome-X. Onze gratis pendelservice brengt je van de finish daarnaartoe.

Hardlopen (alle afstanden) en 10 kilometer inlineskaten           

Parkeren: bij de startlocaties is veelal zeer beperkt ruimte om te parkeren (alleen kiss+ride). Je kunt je auto kwijt op het parkeerterrein van MSD aan de Gasstraat, tegenover het centraal station in Oss. Vanaf dit parkeerterrein bieden we vervoer aan naar de startlocaties. Na afloop loop je in circa 10 minuten van het finishterrein terug naar het parkeerterrein van MSD.

Vervoer naar de startlocaties: vanaf het parkeerterrein van MSD vertrekken bussen naar de startlocaties. De dienstregeling is zodanig dat je 30 tot 45 minuten voor je start op de startlocatie bent. Als je tegen een kleine betaling gebruik wilt maken van onze vervoersservice kun je dat bij je inschrijving aangeven. Let op: ná je wedstrijd is er geen vervoer terug naar de startlocaties.

Heb je bij je inschrijving niet aangemeld voor vervoer naar de start, maar wil je er tóch gebruik van maken? Dan kun je alsnog reserveren via info@demaasdijk-events.nl.

Gratis vervoer van spullen naar de finish: we vervoeren desgewenst je spullen van de start naar de finish. Je krijgt een label met je startnummer om aan je tas te bevestigen. Op vertoon van je startnummer krijg je bij de finish je spullen weer terug.

Kiss & ride: bij de startlocaties zijn kortparkeervoorzieningen, zodat je je daar wel door iemand kunt laten afzetten.

  • Marathon, Keent: Informatiecentrum Brabants Landschap, Zuijdenhoutstraat 2, Keent. In Keent kun je tót 17:25 uur parkeren aan de Keentseweg, aan de westzijde van de brug op iets meer dan 1km van de start. Let op, op het eiland geldt tijdens de Maasdijk een parkeerverbod langs de weg. Ná 17:25 uur is dan het parcours afgesloten, navigeer dan via de Oude Graafseweg en Oude Maasdijk naar de Velpseweg.
  • Halve marathon, Megen: Sportpark Ulysses, Maasdijk 44, Megen. Let op: in verband met voorgaande onderdelen is het Sportpark niet bereikbaar voor parkeren. Parkeren is beperkt mogelijk op het parkeerterrein aan de Meerstraat, of op het Graaf C. de Brimeuplein. Let op: navigeer vanwege voorafgaande onderdelen via de Meerstraat en Kapelstraat naar het Graaf C. de Brimeuplein.
  • 10 kilometer, Oijen: ’t Hart van Oijen, Kloosterstraat 1, Oijen. Navigeer naar het kruispunt Bernhardweg/Vlierstraat om te parkeren. Let op: tijdens De Maasdijk is het pontveer Alphen – Oijen uit de vaart.
  • 5 kilometer Van Mun Advies Night Run, Teeffelen: Jeu de Boules Shii Take, Rotsestraat 9, Teeffelen. Navigeer naar het kruispunt John F. Kennedybaan/Weteringstraat om te parkeren. Parkeren is alleen toegestaan aan de rechterzijde van de Weteringstraat, de ruimte is beperkt.

Voor de Rabo Family Color Run kun je betaald parkeren op parkeerterrein Eikenboomgaard en Jurgensplein en in parkeergarage Bergoss, Oostwal 177 en Oostwal-Oost, Oostwal 241. Gratis parkeren is mogelijk op Sportpark De Rusheuvel, op 1km van de start/finish.

Inlineskating, Steppen, Me-moveren peloton- en toertocht

Start en finish: De Heuvel in Oss.

Inschrijfbureau: Eetcafé H32, Heuvel 32, Oss.

Parkeren: Eikenboomgaard, Jurgensplein (gratis op zondag)

Openbaar vervoer

Het finishterrein op de Heuvel in Oss is op loopafstand van Centraal Station Oss. Verlaat het station aan de Noordzijde/Centrumzijde. Je vindt De Maasdijk finishlocatie via de Oostwal. Er zijn borden geplaatst richting de start/finish.

Kom je met openbaar vervoer en wil je gebruik maken van het vervoer naar de start voor de hardlooponderdelen op zaterdag? Verlaat het station dan aan de Zuidzijde/Gasstraat en loop in oostelijke richting tot je de stopplaats van de pendelbus ziet.