AV Oss’78 Marathon programma

Beste Maasdijker,
Wil jij goed voorbereid van start op de (halve) marathon van De Maasdijk? Of wil je jouw PR verbeteren? Dan gaan wij jou helpen! Hoe? Met ons Marathon Trainingsprogramma Maasdijk 2022!

Het Marathon Trainingsprogramma Maasdijk 2022 van A.V. Oss’78 is speciaal ontwikkeld om jou klaar te stomen voor de (halve) marathon op 18 juni 2022. Je gaat 22 weken aan de slag met een deskundige trainer en je krijgt:

  • wekelijks groepstraining op de atletiekbaan (donderdag 19:00 uur -20:30 uur), gericht op looptechniek, kracht, lenigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen;
  • een persoonlijk trainingsschema voor je zelfstandige trainingen (2x per week);
  • een videoanalyse van jouw loopstijl, en
  • een hartslagtest op basis waarvan jouw ideale snelheid en hartslagfrequentie voor je duurlopen worden bepaald.

Instapniveau

  • Ga je voor de marathon, dan verwachten we van je de afgelopen twee jaar ten minste drie keer een halve marathon (wedstrijd) hebt gelopen, waarvan de laatste niet langer dan 6 maanden geleden is.
  • Ga je voor de halve marathon, dan verwachten we dat je het afgelopen jaar ten minste drie keer een 10 kilometer (wedstrijd) hebt gelopen, waarvan de laatste niet langer dan 6 maanden geleden is.

Info en aanmelden

Deelname aan het Marathon Trainingsprogramma Maasdijk 2022 kost € 99,-. We starten op donderdag 27 januari 2022. We sluiten de inschrijving bij 32 deelnemers, dus meld je snel aan! Dan ben jij er straks helemaal klaar voor!

Trainen voor de (halve) marathon, dat doe je natuurlijk bij AV Oss ’78!