FiTNEZZPLAZA – 0-5km

FiT aan de start, van 0 naar 5 km in 3 maanden

Ontvang het originele FiTNEZZplaza loopshirt cadeau!Wat bereik je met cursus ‘‘FiT aan de start’? Na de cursus kan je vijf km met plezier aaneengesloten hardlopen. En heb je vaardigheden ontwikkeld over de opbouw, interval, ontspanning en afbouw van het lopen.

Met plezier hardlopen. Heb je dat altijd al gewild? Misschien is dit jouw moment om op deze vraag een positief antwoord te geven. Met een groep van recreanten leren hardlopen. Stap voor stap leren en na de cursus vijf km aaneengesloten te kunnen hardlopen. Prettig, met plezier lopen en bewust zijn van wat lopen in de buitenlucht je doet, is het uitgangspunt. Natuurlijk wordt je uitgedaagd, daarmee is het mogelijk dat ook jij hardlopen kan volhouden. Een mix van elementen van ‘Start to Run’, running therapie en meditatie vormen de inhoud van deze cursus.

De kans op blessures is met onze aanpak zeer gering.

Geschikt voor:

  • 5 km run

Data/periode

  • Januari, Februari, Maart 2020
  • Maart, April, Mei 2020

Tarief

  • 17,50 euro per maand
  • Inclusief koffie/thee/water en eventueel na afloop een saunabezoek
  • ‘Maasdijkaanbieding’: geen 20 euro inschrijfgeld!

FiTNEZZplaza is aangesloten bij de Atletiek Unie. En is officieel erkend uitvoerder van ‘Start to Run’ en Running therapie.

Wil je deelnemen aan het ‘Fit aan de Start’ programma. Schrijf je in via maasdijkfit@demaasdijk-events.nl of op inschrijvenhardloopvervolg

Meer informatie over ons hardloopprogramma vind je op fitnezzplaza.nl/hardlopen

Meer informatie over onze club vind je op www.fitnezzplaza.nl