Van Mun Advies Night Run

Van Mun Advies wordt naamgever van de Maasdijk Night Run

Van Mun Advies heeft zich voor drie jaar als partner aan De Maasdijk verbonden. De 5 kilometer Night Run – die de organisatie op 15 juni voor het eerst op het programma heeft staan – draagt de komende jaren de naam van het advies- en opleidingsbedrijf voor kwaliteit, arbo en milieu.

Eigenaar Pascal van Mun is zelf frequent hardloper en (oud-)deelnemer aan De Maasdijk. Het bedrijf heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan en ziet de samenwerking als kans om de actieve leefstijl van zijn medewerkers een extra impuls te geven. Van Mun: “wij hebben de medewerkers en hun gezinnen uitgenodigd om samen met ons mee te doen aan de Night Run”. De snelheid is daarbij niet van belang, het bedrijf gaat met haar team juist de Van Mun Bezembakfiets bemensen.

Veiligheid voorop

Jeroen Ulijn, voorzitter van De Maasdijk, is in zijn nopjes met de samenwerking. “Natuurlijk zijn we blij met de financiële ondersteuning, maar zeker zo mooi vinden we het als een bedrijf zijn medewerkers weet te enthousiasmeren om mee te doen aan een van de onderdelen van De Maasdijk. Dat kan bij een marathonestafette, door samen te wandelen, een trio-triathlon team in te zetten, maar zeker ook op deze manier door gezamenlijk op een ludieke manier de 5 kilometer te rennen”.

Van Mun gaat bovendien de organisatie adviseren op het gebied van veiligheid bij de Van Mun Night Run, die om 22.00 uur start in Teeffelen en dus in het donker gelopen gaat worden. Ook het veiligheidsplan van de hele Maasdijk wordt doorgelicht om te kijken waar er nog verbeterpunten zijn.

Meer sponsornieuws

De Maasdijk verwacht op korte termijn nog meer nieuwe partners aan te kunnen kondigen. Ulijn: “we zijn zeer blij dat Rabobank en LinkedOss hun hoofdsponsorschap verlengen. Runnersworld Oss is ook weer van de partij en gelukkig kunnen we ook weer op de gemeente Oss rekenen. Met diverse andere partners zijn we nog in gesprek.”

Een sfeervol spoor

De Van Mun Advies Night Run is een van de hardlooponderdelen van De Maasdijk op 15 juni. De start is om 22.00 uur in Teeffelen. Deelnemers aan de Night Run worden uitgedaagd om zich op een ludieke wijze te verlichten om zo een sfeervol spoor van 5 kilometer lampjes van Teeffelen naar het Osse Centrum te trekken. Uiteraard is gewoon hard rennen ook toegestaan.

Info:
Van Mun Advies Night Run
www.vanmunadvies.nl

 

Scroll to top