Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling nieuwe hoofdsponsor van De Maasdijk

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling nieuwe hoofdsponsor van De Maasdijk

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling is dit jaar mede-hoofdsponsor van De Maasdijk. Het logo van het Geffense familiebedrijf, dat dit jaar haar 50-jarig jubileum viert, zal prominent zichtbaar zijn bij de komende editie van De Maasdijk.

Over de verbintenis met De Maasdijk zegt algemeen directeur John van Wanrooij: “Van oudsher maken we actief deel uit van de ons omringende samenleving en participeren we in goede doelen. Want we vinden dat we met ons bedrijf niet alleen voor onszelf moeten acteren. De Maasdijk past daar uitstekend bij en sluit bovendien mooi aan bij onze ambitie om gezonde en fitte werknemers in dienst te hebben.” Jeroen Ulijn, voorzitter van De Maasdijk: “Wij zijn erg verheugd en trots dat Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling zich als hoofdsponsor aan De Maasdijk verbindt. De voortvarende werkwijze van Van Wanrooij sluit naadloos aan bij de drijfveren van alle sporters die meedoen aan De Maasdijk en bij onze ambities als organisatie.”

Over Van Wanrooij

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling is sterk in projectontwikkeling en woningbouw en actief in talrijke gebiedsontwikkelingen in midden Nederland. Met circa 350 werknemers realiseren ze projecten voor particuliere woonconsumenten, corporaties, beleggers en lokale overheden, al dan niet in nauwe samenwerking met vaste partners. De kernactiviteiten zijn onderverdeeld in: Projectontwikkeling, Bouwbedrijf (inclusief een eigen timmerfabriek), Van Wanrooij Warenhuys (keukens, badkamers en tegels), Borgdonck (woningverhuur) en beheer van commercieel vastgoed.

Lees meer op www.ditisvanwanrooij.nl

Scroll to top