Triathlon

Triathlon

Hallo triatleet! 

Leuk dat je mee wilt doen aan De Maasdijk! Je kunt kiezen uit de 1/8 (para-)triathlon en de 1/4 triathlon. Voor beide afstanden kun je je individueel inschrijven. Voor de 1/4 triathlon kun je ook als trio-, duo-team inschrijven.  

Parcours, start en finish 

Samen met Trioss hebben we een attractief parcours uitgezet. Je fietst door de prachtige polder tussen Oss en Ravenstein en tussen Teeffelen en Oss. Én natuurlijk over de dijk langs de Maas. Het parcours is volledig autovrij. De zwem-, fiets- en looponderdelen van beide afstanden starten bij toplocatie Dome-X, waar een professionele wisselzone is opgebouwd. Je finisht op het sfeervolle finishterrein in hartje Oss. Een pendelservice brengt je terug van de finish naar je fiets en je spullen.

VIP-arrangement voor bedrijventeams

Voor bedrijventeams is er ook het VIP-arrangement van de BusinessTeam Triathlon. Het arrangement bestaat uit een startbewijs voor een trio- of duo-team voor de 1/4 triathlon; gereserveerde plaatsen Dome-X waar je je met je team in alle rust kunt voorbereiden; een teamfoto; toegang tot de ontvangst-zone na afloop, en vermelding van jouw bedrijfsnaam op onze website bij de Vrienden van De Maasdijk. Voor meer info over dit arrangement kun je per e-mail contact met ons opnemen.

Teamcompetitie

De Maasdijk is in 2022 gastheer van de Teamcompetitie van de NTB. De deelnemers Schuiteman 2e divisie Zuid en de badmutsen.com 3e divisie Zuid mannen en vrouwen strijden in Oss op de kwart triathlon in teamverband om een zo goed mogelijke klassering in de teamcompetitie. Elke team stelt vier sporters op, en de tijden van de snelste drie worden bij elkaar opgeteld. Klik op de logo’s hieronder om te zien welke teams deelnemen, om de teamcompetitiekalender te zien, en natuurlijk ook de uitslagen en tussenstanden.

Organisatiepartner Trioss komt met een mannen en een vrouwenteam uit in de 2e divisie, het mannenteam Trioss 2 start in de derde divisie. Zij hebben een thuiswedstrijd dus.

De teamcompetitie volgt hetzelfde parcours, en alle informatie in het triathlon ABC is ook voor de teamcompetities van toepassing. Uitzondering is de inschrijving, die doet de teamcaptain voor alle teamleden via de NTB.

Paratriathlon

De Maasdijk maakt ook deel uit van de NTB paratriathloncompetitie. De sporters gaan een achtste triathlon afleggen. Alle informatie over de achtste triathlon staat de diverse pagina’s op deze website. Informatie over het format van de paratriathloncompetitie is nog niet bekend.

Ben je een parasporter en heb je interesse, neem dan contact op met de NTB, of met de Maasdijkorganisatie per mail.

In ons ABC vind je alles wat je moet weten over de triathlon van De Maasdijk.

En dan nog even dit…

  • Wil jij op tijd in vorm zijn voor De Maasdijk? Bekijk dan hier het trainingsaanbod van verschillende Osse sportscholen en verenigingen.
  • Ben jij 15 jaar of jonger? En een fanatieke triatleet? Cool! Dan krijg je 50% korting als je meedoet met De Maasdijk!
  • Ontdek hier de routes.
  • Bekijk de hier de tarieven.
 
INSCHRIJVEN

De inschrijving voor De Maasdijk is geopend en kan hier.

Triathlon vereniging TRIOSS

Praktische informatie

ABC's
Doe mee met De Maasdijk! Het ABC bevat altijd de meest actuele informatie over jouw onderdeel van De Maasdijk. Mocht je het antwoord op jouw vraag daar niet vinden, neem dan per e-mail contact met ons...
Lees meer
ABC Winterrun
Het ABC bevat altijd de meest actuele informatie. Mocht je het antwoord op jouw vraag hier niet vinden, neem dan per e-mail contact met ons op. Uiteraard krijg je als deelnemer ruim van tevoren nog een...
Lees meer
Aanvangstijden
Starttijden Maasdijk Winterrun Maasdijk WinterrunVertrek bus in RavensteinStart 39km Gewande09:45 uur10:30 uur 25km Lithoijen/De Maaskant10:45 uur11:30 uur 20km Oijen11:45 uur12:30 uur 10,5km...
Lees meer
Deelnameregelement
Deelnamereglement   Het deelnamereglement voor De Maasdijk is hier te vinden.  
Lees meer
Contact
Contact met De Maasdijk Voor vragen kan je contact met ons opnemen via e-mail of via het contact. Wil je graag dat we je even bellen? Vergeet dan niet in je bericht telefoonnummer achter te laten, samen...
Lees meer
Ben jij al Maasdijkfit
BEN JIJ AL MAASDIJKFIT? Wil jij meedoen aan De Maasdijk, maar weet je niet zeker of je wel genoeg getraind bent? Kun je nog wel een paar tips gebruiken om nóg beter of sneller te worden? Of vind je het...
Lees meer
Tarieven
Wat is het inschrijfgeld? De tarieven voor deelname, eventuele bustransfer naar de start en voor goodies zoals de Maasdijk kledinglijn en medailles zijn te bekijken en te downloaden via deze link.
Lees meer
Routes Maasdijk
DE MAASDIJK WINTERRUN Natuurlijk loopt De Maasdijk Winterrun langs de Maas. Anders dan de naam doet vermoeden lopen we echter niet óver, maar juist langs de dijk. De uitleg is best simpel: steek de Maas...
Lees meer

Staat jouw vraag er niet tussen?

Triathlon Parcours De Maasdijk

Parcours De Maasdijk

De Maasdijk triathlon start in de Burgemeester Jansenhaven bij Dome X. Natuurlijk gaat het fietsparcours voor het grootste gedeelte over de Maasdijk. Zowel de 1/8ste als de kwart triathlon kennen slechts één fietsronde, van 20 resp. 40 kilometer. Vanaf de wisselzone – wederom bij Dome X – is er een snel loopparcours dat eindigt in het centrum. 1 ronde voor de 1/8ste, 2 rondes voor de kwart triathlon.

Klik hier voor de routes van alle onderdelen.