ABC Winterrun

ABC Winterrun

Het ABC bevat altijd de meest actuele informatie. Mocht je het antwoord op jouw vraag hier niet vinden, neem dan per e-mail contact met ons op. Uiteraard krijg je als deelnemer ruim van tevoren nog een mail van ons met alle informatie op een rij.

Aanvang

De vier afstanden van de Maasdijk Winterrun starten op verschillende tijden en locaties. Klik hier voor de starttijden van de verschillende onderdelen.

Afstand

Je kunt kiezen uit vier afstanden: 35, 23, 18 en 10 km.

Annuleren

Je kunt je inschrijving voor de Maasdijk Winterrun annuleren door een e-mail te sturen naar info@demaasdijk-events.nl. Vermeld daarbij de bevestigingscode uit je bevestigingsmail.

Bij annulering tot en met 1 december krijg je het inschrijfgeld gerestitueerd, onder aftrek van 2,50 euro. Heb je busvervoer besteld, dan krijg je dat bedrag ook terug.

Annuleer je in de periode van 1 december tot 20 december, dan brengen we de kosten voor het startnummer à 2,50 euro in rekening en 2,50 euro administratiekosten.

Na 20 december is annuleren niet meer mogelijk. Je startnummer is wel overdraagbaar, maar de tenaamstelling kan niet meer worden aangepast.

Contact

Voor vragen kan je mailen naar winterrun@demaasdijk-events.nl. Desgewenst word je door een medewerker van de organisatie gebeld. In de dagen rondom Winterrun kan het erg druk zijn. Daardoor kan het dan misschien even duren voordat we reageren. Op dringende vragen zullen we zo snel mogelijk reageren.

Feedback

Wil je iets delen over jouw ervaringen tijdens de Maasdijk Winterrun; verbeterpunten, complimenten of andere hartenkreten? Laat het ons per e-mail weten.

Foto en video

Tijdens de Maasdijk Winterrun worden foto’s en video’s gemaakt. Na afloop wordt een selectie daarvan beschikbaar gemaakt via onze website. De beschikbaar gestelde foto’s en video’s kun je downloaden voor persoonlijk gebruik en delen via Social Media. De foto’s en video’s zijn eigendom van De Maasdijk. Voor commerciële toepassing dient toestemming te worden verkregen van De Maasdijk. Door deelname geef je toestemming dat je beeltenis wordt gebruikt voor promotionele doeleinden.

Garderobe

Er is een gratis garderobe bij de finish in Ravenstein. Je kan er ook voor kiezen om je spullen mee te nemen naar de startlocatie en ze door de organisatie naar de finish te laten vervoeren. Je krijgt dan een label met jouw startnummer om aan je tas te bevestigen. Op vertoon van je startnummer krijg je bij de finish je spullen weer terug.

NB: de organisatie is niet aansprakelijk voor vermissing of beschadiging van jouw eigendommen.

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen worden vier weken bewaard. Laat het ons per e-mail weten als je tijdens de Maasdijk Winterrun iets bent kwijtgeraakt. Beschrijf het item zo volledig mogelijk en/of stuur een foto mee.

Goodie

Voor alle deelnemers is er een leuke en nuttige gadget.

Inschrijven

Leuk dat je mee wilt doen met de Maasdijk Winterrun! Je kunt je inschrijven kan via deze link. Check de tarievenlijst voor de kosten. Inschrijven op de dag van het evenement is duurder en onder voorbehoud. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan de inschrijving op 20 december definitief gesloten worden om zeker ‘Corona proof’ te kunnen organiseren. Als je kiest voor daginschrijving, zorg er dan voor dat je ruim voor de start aanwezig bent, zodat je niet in tijdnood komt.

Kosten

Deelname kost 15 euro bij voorinschrijving. Busvervoer is 4 euro. Mensen die al hadden ingeschreven voor de Maasdijk 2020 mogen gratis meedoen en betalen alleen voor de bus. Zij hebben hierover een mail met een kortingscode ontvangen.

Medische hulpverlening

Op verschillende plaatsen langs het parcours zijn EHBO’ers aanwezig van EHBO en Rode Kruis. Ook is er een mobiele EHBO-post.

Milieu

Leave nothing but footprints!

De Maasdijk Winterrun wordt georganiseerd in een prachtig en kwetsbaar gebied. We willen het gebied en de dieren die er wonen niet onnodig belasten. We vragen je daarom dringend om geen afval achter te laten, zoals verpakking van energiegels en -repen. Een schoon parcours vergroot de kans dat we ook volgend jaar weer toestemming krijgen om ons event hier te organiseren. We rekenen op je medewerking!

Omkleden en douchen

Er zijn geen douchevoorzieningen. Wel kun je je na afloop omkleden en zijn er sanitaire voorzieningen.

Overnachten

Wil je in de buurt van de finish of startlocatie overnachten? Kijk dan op de site van de Maasmeanders voor diverse mogelijkheden.

Parcours

Samen met een paar doorgewinterde trailrunners hebben we een aantrekkelijk en uitdagend parcours uitgezet. Dat gaat overwegend over single tracks en is 98% onverhard. Het geringe aantal hoogtemeters wordt ruimschoots gecompenseerd door de uitdagingen van het terrein in de winter: ligt er een pak sneeuw, is de ondergrond bevroren, loop je door de natte klei..? Expect the unexpected!

Bekijk hier de route.

Parkeren en vervoer naar de start

Bij de startlocaties is beperkt parkeergelegenheid. Onze pendelservice brengt je van de finish in Ravenstein naar de startlocatie van jouw afstand.

Prijzen

Er worden geen tijden geregistreerd, dus zijn er ook geen prijzen. Er is wel voor elke deelnemer een leuk en nuttig gadget.

Social Media

Het laatste nieuws over de Maasdijk Winterrun vind je op Facebook, Instagram en Twitter.

Start- en finishlocatie

De 35 km start in Gewande, de 23 km start tussen Lithoijen en Oijen de 18 km start in Oijen en de 10 km start in Megen. Alle afstanden finishen in Ravenstein.

Tijdslimiet

Alle deelnemers moeten uiterlijk om 17.00 uur over de finish zijn om lopen in het donker te vermijden.

Tijdregistratie

Bij de Maasdijk Winterrun draait het om meedoen, genieten, volbrengen en heel blijven. Niet om de snelste tijd. We maken dan ook geen gebruik van tijdregistratie.

Trein

De finishlocatie in Ravenstein is bereikbaar met de trein. Vanaf station Ravenstein ben je wandelend binnen 20 minuten op de finishlocatie. Vanaf de finishlocatie bieden we vervoer aan naar de startlocaties.

Verzorging onderweg en na afloop

Onderweg kom je om de circa 5 kilometer verzorgingsposten tegen. Daar is water en sportdrank en kleine versnaperingen. Bij de finish is er, naast water en sportdrank, voor elke deelnemer iets warms.

Scroll to top