De Maasdijk virtueel – strava

DE MAASDIJK VIRTUEEL –

Hallo sporter! Vooruitkijken en plannen maken leek ons de beste manier om de teleurstelling van de annulering van De Maasdijk 2020 vanwege Corona achter ons te laten. Daarom bedachten we iets leuks om samen naar uit te kijken én om aan mee te doen: De Maasdijk Virtueel, een virtuele uitdaging in de periode dat De Maasdijk eigenlijk zou plaatsvinden.

Het bleek een schot in de roos! Een paar honderd sporters deelden hun prestaties op Strava en Facebook. We kregen talloze leuke foto’s binnen en zagen allerlei originele parcoursen op Strava verschijnen: dieren, bloemen en teksten; super leuk!

De Maasdijkclub op Strava was daarmee een feit, wil jij ook meedoen?

In het blauwe kader vind je de uitleg hoe het werkt!

Praktische informatie

Staat jouw vraag er niet tussen?

Instructies voor het gebruik van Strava

Instructies voor het gebruik van Strava

Strava werkt bijzonder simpel, en het is gratis. Via Strava kun je je eigen sportprestaties monitoren, en als je wilt kun je ze delen met anderen. Natuurlijk kun je op jouw beurt ook zien wat je trainingsmaatjes of clubgenoten doen, als ze dat met je willen delen. Je kunt kiezen voor een besloten omgeving, als Maasdijk hebben we juist een open club aangemaakt, waar iedereen die wil bij aan kan sluiten.

Strava is top als je een sporthorloge hebt, maar je kunt je activiteiten ook handmatig toevoegen.

Stap 1 is het aanmaken van een account, dat kan met een Facebook, of Google- of Apple account, maar ook gewoon met een e-mailadres. Dat doe je hier.

Stap 2 is het verder inrichten van je account en je ‘gear’ aanmaken en koppelen

Stap 3 is lid worden van DeMaasdijk

Daarnaast wijst alles zichzelf en kun je De Maasdijk vinden via deze link, of door in het Strava clubmenu te zoeken naar De Maasdijk