Vrijwilligers

Vrijwilligers

Hallo vrijwilliger!

Wat leuk dat je ons (weer) wilt helpen!

De Maasdijk is het leukste multi-sportevent van Oss en omgeving. Een paar duizend hardlopers, triatleten, steppers, inlineskaters, me-moveraars en wandelaars doen elk jaar mee aan deze sfeervolle sporthappening. Langs het parcours is het vaak ook een gezellige boel; in veel kernen worden festiviteiten georganiseerd, en supporters en dweilorkesten zorgen voor een super sfeer.

Maar alleen dankzij de hulp van vrijwilligers (zoals jij?!) kunnen we er elk jaar weer een fantastisch sportfestijn van maken. Want zíj zijn het die als verkeersregelaar het parcours veilig houden, die de verzorgingsposten bemensen, de sporters water en sponzen aangeven, die als bouwers en sjouwers bij de op- en afbouw helpen, enzovoort, enzovoort. En daar zijn wij zó blij mee!

Een evenement als De Maasdijk kan altijd extra hulp gebruiken, zelfs ’s nachts, bij de 80 van de Osse Maaskant. Daarom zijn we maar gewoon zo vrij: heb jij ook zin en tijd om tijdens De Maasdijk en/of in de dagen voor of na het evenement een handje te helpen? Of bij één van de andere evenementen van onze stichting?

Dat zouden wij echt hartstikke tof vinden! Stuur ons een mailtje via vrijwilligers@demaasdijk-events.nl en we maken maatwerkafspraken met je.

Word vrijwilliger

Wil je helpen, en heb je een beperking? Meld je gewoon aan! We denken graag met je mee over een geschikte rol!

Wat bieden wij jou?

  • Vrijwilligerservaring tijdens een groot sportevenement
  • Een bijdrage van 10 euro aan een door jou gekozen vereniging of goed doel
  • Zo’n 2.500 enthousiaste en dankbare sporters
  • Een vrijwilligersverzekering vanuit de gemeente
  • Verzorging tijdens de uren dat je vrijwilliger bent (lunchpakket)

Wat vragen wij van jou?

  • Volledige inzet tijdens de uren dat je vrijwilliger bent

Info

Meer informatie over meehelpen als vrijwilliger vind je hier. Aanmelden als vrijwilliger van De Maasdijk kan door een mail te sturen naar vrijwilligers@demaasdijk-events.nl.