Hardlopen

DE MAASDIJK: ‘S LANDS MOOISTE LOOP LANGS DE MAAS

Hardlopen: zaterdag 15 juni.

Leuk dat je mee wilt doen aan De Maasdijk! Je kunt kiezen uit de volgende afstanden:

  • marathon (alleen of als estafette)
  • halve marathon
  • de 10 van Nellen
  • de Van Mun 5k Run
  • 1 kilometer Rabo Family Color Run
Het volledige programma vind je hier.
 

De 1, 5 en 10 kilometer zijn als parcours zeer geschikt voor sporters met een beperking, denk aan running blind, framerunning of deelname met een wheeler.  

Van A naar B Samen met AV Oss’78 hebben we super-parcoursen uitgezet, al zeggen we het zelf. Allemaal in lintvorm, dus je loopt van A naar B; je start in één van de kernen van de gemeente Oss en je finisht op het supergezellige finishterrein in het Osse centrum. Uiteraard zijn alle routes autovrij en wordt je tijd gemeten met elektronische timing.

Start in de avond We organiseren De Maasdijk altijd in het derde weekend van juni. Dan is het lekker lang licht, maar soms ook al zomers warm. Daarom starten onze hardlooponderdelen op zaterdagavond, als het wat koeler wordt. Zo kun jij 100% gaan voor jouw persoonlijke doel: een PR, je eerste halve ‘uitlopen’, je loopmaatje hazen… Het maakt niet uit, zo lang je maar niet vergeet te genieten van je prestatie! O ja, de Rabo Family Color Run is natuurlijk overdag, op Vaderdag!

En dan nog even dit….

  • Wil jij op tijd in vorm zijn voor De Maasdijk? Bekijk dan hier het trainingsaanbod van verschillende Osse sportscholen en verenigingen.
  • Ben jij 15 jaar of jonger? En hou je van hardlopen? Cool! Dan krijg je 50% korting als je meedoet met De Maasdijk!
  • Bekijk de hier de tarieven.
  • Je kunt de marathon ook met een estafetteteam van 4 lopen, bijvoorbeeld met je collega’s of je sportmaten. Voor basisscholen is er een speciale scholenestafette.
INSCHRIJVEN

De inschrijving voor De Maasdijk is geopend vanaf 6 maanden voor de datum en vind je hier. Hij sluit één week voor het evenement, behalve voor de Family Color Run, daarvoor kun je tot op de dag zelf inschrijven. Hoe eerder je inschrijft, hoe lager het tarief.

Praktische informatie

Staat jouw vraag er niet tussen?

Parcours De Maasdijk

De Maasdijk heeft een uniek lintparcours in de gemeente Oss tijdens de langste zaterdag van het jaar. Zo start de Marathon in Keent, de halve marathon in Megen en de 10 van Nellen in Oijen. De Van Mun 5k Run start als laatste, in Teeffelen. Elke afstand finisht in het gezellige centrum van de gemeente Oss

Klik hier voor de verschillende parcoursen.