Winterrun

DE MAASDIJK WINTERRUN 
de laatste zondag voor Kerstmis: 17 december 2023

Hallo trailrunner!

Leuk dat je mee wilt doen aan De Maasdijk Winterrun! De Maasdijk Winterrun is een unieke trail in lintvorm door de uiterwaarden langs de Maas tussen Gewande en Ravenstein. De Maasdijk Winterrun gaat overwegend over single tracks en is grotendeels onverhard.

Je kunt kiezen uit vier afstanden die op verschillende locaties starten: ongeveer 39, 25, 20 en 10 km. Alle afstanden finishen in Ravenstein. De 39 km is de meest complete afstand, door het prachtige buitendijkse landschap van akkers, weilanden, sloten en strangen. Welke afstand je ook kiest, de natuur, het weer en de klei dagen je uit om het maximale uit jezelf te halen!

Nieuw in 2023:

Je kunt de laatste ‘etappe’ van Megen naar Ravenstein ook wandelen. er zijn maximaal 100 plekken beschikbaar voor wandelaars. Het tarief is gelijk aan dat voor de hardlopers – je krijgt onderweg en bij de finish ook dezelfde verzorging. De route is uitgezet met pijlen, er is geen papier routebeschrijving.

 En dan nog even dit….
  • Wil jij op tijd in vorm zijn voor De Maasdijk? Bekijk dan hier het trainingsaanbod van verschillende Osse sportscholen en verenigingen.
  • Bekijk hier de tarieven.
 
INSCHRIJVEN

De inschrijving voor De Maasdijk Winterrun opent in juni en vind je hier.

Praktische informatie

Staat jouw vraag er niet tussen?

Zon, sneeuw? Modder....

“Loodzwaar” en andere omschrijvingen met deze strekking was het oordeel van de deelnemers na de eerste Winterrun in 2022. Dat zit ‘m niet in de hoogtemeters, maar wel in de ondergrond. Soms lekker rollend maar soms ook letterlijk door de modder baggerend. De foto’s zeggen alles.

Klik hier voor de route.