Routes

Onderstaande informatie is voor het event in 2018. Zodra er meer informatie beschikbaar is voor het event in 2019, wordt dit op deze pagina weergegeven.

 

Welke route heeft elke discipline?

Hieronder vind je de routes per discipline. Ze zijn zo goed als definitief. Echter het zou  kunnen dat er wegwerkzaamheden zijn of iets dergelijks. Daarom onder voorbehoud.

Hele marathon

Halve marathon

10 km

5 km

 

Hele marathon inline en step

Halve marathon inline en step

 

Kwart triathlon fietsen

Achtste triathlon fietsen

Kwart triathlon lopen

Achtste triathlon lopen

 

De routes voor het wandelen worden niet gepubliceerd, laat je verrassen op 16 juni!

Toelichting:

  • De routes voor in-line en steppen wijken iets af van de looproutes, waar nodig ivm veiligheid.
  • Alle routes zijn onder voorbehoud van wijzigingen ivm veiligheid, vergunningen en werkzaamheden.

Hier kan je de doorkomsttijden vinden.

Estafette en scholen, wisselpunten

Er zijn 17 wisselpunten voor de estafette. Bekijk dit document voor alle actuele informatie.

Informatie voor omwonenden

Langs het parcours verwachten we tijdens De Maasdijk een sfeervolle happening. In veel kernen worden festiviteiten georganiseerd, en veel bewoners zullen actief zijn als deelnemer of vrijwilliger. Het is onvermijdelijk dat een evenement met deze omvang ook enige overlast met zich mee gaat brengen.

Op zaterdag 16 juni zal vanaf 16.00 het volledige parcours van alle onderdelen in fasen afgesloten zijn voor verkeer (ook voor fietsers). Ná de laatste deelnemer wordt het parcours weer vrijgegeven waarbij er wordt gewerkt met uiterste doorkomsttijden per gebied.

Hier kunt u de volledige routes vinden. Neem even een kijkje zodat u volledig op de hoogte bent van de situatie bij u in de buurt!

Via deze link kunt u de brief downloaden die per gemeentepost bij omwonenden is of wordt bezorgd. Aan het einde van deze brief de geschatte doorkomsttijden in de diverse kernen.

Video Marathonroute

Ruud Vermeulen heeft alvast de marathonroute gelopen en vastgelegd. Wil je een indruk krijgen? Bekijk dan eens onderstaande video!

Relive ‘Marathonroute DeMaasdijk 16 juni 2018’