Bereikbaarheid

Routebeschrijving en Parkeren

De Maasdijk heeft zes verschillende startlocaties. Per onderdeel wordt hieronder een navigatieadres opgegeven, alsmede enkele tips om rekening mee te houden. Volg in alle gevallen de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders!

Wandelen

Start en finish: Heuvel in Oss

Inschrijfbureau: Eetcafé H32, Heuvel 32, Oss

Parkeerterrein: Eikenboomgaard en Jurgensplein (zaterdag betaald, zondag gratis)

Parkeergarage: Bergoss, Oostwal 177 en Oostwal-Oost, Oostwal 241 (zaterdag en zondag betaald)

Actuele parkeertarieven vind je hier.

Gratis parkeren is mogelijk bij Sportpark De Rusheuvel, op 1km van de start/finish.

Triathlon

Start en wisselzone: Heesen Yachts, Rijnstraat 2, Oss

Parkeren: Vollenhovermeer 2 (MSD Biotech), Oss (gebruik dit als navigatieadres). Volg de aanwijzingen ter plaatse. Je wordt naar een centrale parkeerplaats geleid, op loopafstand van Dome-X. We vragen je vriendelijk om niet elders in een woonwijk te parkeren. Kom je uit de directe omgeving? Kom dan te voet of met de fiets naar Heesen Yachts.

Vanaf de parkeerplaats van MSD volg je de borden naar de aanmeldlocatie.

Finish: Heuvel in Oss

Gratis vervoer van de finish naar Heesen Yachts: Na de wedstrijd kun je tot 23:30 uur je fiets en je spullen ophalen bij Heesen Yachts. Onze gratis pendelservice brengt je van de finish daarnaartoe.

 

Hardlopen (alle afstanden) en 10 kilometer inlineskaten           

Parkeren: bij de startlocaties is veelal zeer beperkt ruimte om te parkeren (alleen kiss+ride). Voor parasporters worden wel plekken gereserveerd. 

Je kunt je auto kwijt op het parkeerterrein van Organon aan de Gasstraat, tegenover het centraal station in Oss. Vanaf dit parkeerterrein bieden we vervoer aan naar de startlocaties. Na afloop loop je in circa 10 minuten van het finishterrein terug naar het parkeerterrein van Organon.

Vervoer naar de startlocaties: vanaf het parkeerterrein van Organon vertrekken bussen naar de startlocaties. De dienstregeling is zodanig dat je 30 tot 45 minuten voor je start op de startlocatie bent. Als je tegen een kleine betaling gebruik wilt maken van onze vervoersservice kun je dat bij je inschrijving aangeven. Let op: ná je wedstrijd is er geen vervoer terug naar de startlocaties.

Wil je als parasporter met een frame of wheeler mee met de bus, boek dan gewoon de bus. Wij nemen even contact met je op om de praktische logistiek met je af te stemmen zodat we zeker weten dat het voor jou werkt.

Globale vertrektijden (exacte tijden ontvang je per mail in de week voor De Maasdijk):

16:45 uur Marathon Keent

18:00 uur Halve marathon Megen

19:00 uur 10 kilometer Oijen

19:00 uur 5 kilometer Teeffelen

Heb je bij je inschrijving niet aangemeld voor vervoer naar de start, maar wil je er tóch gebruik van maken? Dan kun je alsnog reserveren via info@demaasdijk-events.nl. Klik op de foto voor de locatie van de vertrekplaats.

Gratis vervoer van spullen naar de finish: we vervoeren desgewenst je spullen van de start naar de finish. Je krijgt een label met je startnummer om aan je tas te bevestigen. Op vertoon van je startnummer krijg je bij de finish je spullen weer terug.

Kiss & ride: bij de startlocaties zijn kortparkeervoorzieningen, zodat je je daar wel door iemand kunt laten afzetten.

Voor de Rabo Family Color Run kun je betaald parkeren op parkeerterrein Eikenboomgaard en Jurgensplein en in parkeergarage Bergoss, Oostwal 177 en Oostwal-Oost, Oostwal 241. Gratis parkeren is mogelijk op Sportpark De Rusheuvel, op 1km van de start/finish.

Inlineskating, Steppen, Me-moveren peloton- en toertocht

Start en finish: De Heuvel in Oss.

Inschrijfbureau: Eetcafé H32, Heuvel 32, Oss.

Parkeren: Eikenboomgaard, Jurgensplein (gratis op zondag)

Openbaar vervoer

Het finishterrein op de Heuvel in Oss is op loopafstand van Centraal Station Oss. Verlaat het station aan de Noordzijde/Centrumzijde. Je vindt De Maasdijk finishlocatie via de Oostwal. Er zijn borden geplaatst richting de start/finish.

Kom je met openbaar vervoer en wil je gebruik maken van het vervoer naar de start voor de hardlooponderdelen op zaterdag? Verlaat het station dan aan de Zuidzijde/Gasstraat en loop in oostelijke richting tot je de stopplaats van de pendelbus ziet.