VITAPLAZA – Spinning

VITAPLAZA – Spinning

 

Fit aan de start, spinning (op wattage)

Ontvang een originele Vitaplaza bidon cadeau!

Als gevorderde fietser train je waarschijnlijk buiten op wattage. Hoe mooi zou het zijn wanneer je ook binnen op wattage kunt trainen. Dat kan. Op de Keiser fietsen train je op wattage. Onder begeleiding van een ervaren spinningsinstructeur, train je met aanzwepende muziek. Een werkelijke beleving.

Voor degene die zonder wattage willen trainen, maar wel hun conditie willen onderhouden of verbeteren, dan kan dat ook prima op deze geraffineerde spinningfietsen. Meerdere momenten in de week live-groepslessen. Vind de tijdstippen, waarop jij kan komen trainen. Ontmoet andere fietsers van beginners tot en met de fanatieken. In de les train je op je eigen niveau, dus iedereen kan mee doen.

In combinatie met het zwemmen in het naast gelegen Golfbad en het hardloopaanbod van Vitaplaza, kun je alle onderdelen van de triathlon voldoende trainen op één unieke locatie.

Geschikt voor:

Data/periode

Tarief

Wil je deelnemen aan het ‘Fit aan de Start’ programma. Schrijf je in via maasdijkfit@demaasdijk-events.nl of via vitaplaza.nl/inschrijven

Meer informatie over ons hardloopprogramma vind je op vitaplaza.nl/hardlopen

Meer informatie over onze club vind je op www.vitaplaza.nl