De Maasdijk Bedrijvenloop

Breng je bedrijf in beweging met De Maasdijk Bedrijvenloop!

Bedrijvenloop: zaterdag 15 juni.

Leuk dat je met een team mee wilt doen aan De Maasdijk Bedrijvenloop! Je kunt kiezen uit de volgende afstanden:

·         De 10 van Nellen (10 kilometer, start om 20:00 uur in Oijen)

·         De Van Mun 5K Run (5 kilometer, start om 20:50 uur in Teeffelen)

        Het volledige programma vind je hier.

Van A naar B

Beide afstanden zijn in lintvorm, dus je loopt van A naar B; je start in Oijen of in Teeffelen en je finisht op het supergezellige finishterrein in het Osse centrum. Daar kun je met je team nagenieten van jullie prestatie. Uiteraard zijn de routes autovrij. En desgewenst vervoeren we je team naar de start.

Bedrijvenklassement
Je strijdt met je team voor een eervolle vermelding in ons bedrijvenklassement. Je tijd wordt gemeten met elektronische timing. De klassering van de snelste vijf lopers wordt opgeteld en opgenomen in het klassement. Het maakt daarbij niet uit of ze vijf of tien kilometer lopen, dus ieder kiest de afstand die hij/zij het liefste loopt. Heb je in jouw team minder dan vijf lopers? Geen probleem, maar je eindigt natuurlijk wel lager in het klassement.

Speciale acties
Deelnemers aan De Maasdijk Bedrijvenloop profiteren van speciale acties van onze hoofdsponsors: HT Running biedt interessante kortingen op hardloopkleding en hardloopschoenen  en Vitaplaza biedt gratis hardloopadvies !

Wandelen in plaats van hardlopen
Is hardlopen niet voor al je medewerkers weggelegd? Dan is meedoen aan een wandeling uit het wandelprogramma van De Maasdijk voor hen een leuk alternatief! Zo kunnen al je medewerkers delen in de voorpret van de voorbereiding voor De Maasdijk en kun je na afloop met z’n allen nagenieten van alle sportieve prestaties!

Op tijd in vorm
Wil jij met je team op tijd in vorm zijn voor De Maasdijk Bedrijvenloop? Bekijk dan hier het Maasdijkfit trainingsaanbod van verschillende Osse sportscholen en verenigingen.

Deelnamepakketten
Speciaal voor bedrijventeams hebben we drie aantrekkelijke deelnamepakketten samengesteld. De teamcaptain schrijft zich in voor een van de pakketten en vervolgens schrijven de teamleden zich individueel in.

  • Pakket 1: deelname + 5 consumpties p. – Kosten: vanaf 29 euro per persoon. Voor een meerprijs van 100 euro reserveren we een statafel voor jouw team in de business area van het bruisende finishterrein. Je kunt desgewenst consumptiebonnen à 3,30 euro bijbestellen, bijvoorbeeld voor je (zakelijke) gasten of om jouw team de hele avond vrij te houden.

[INSCHRIJVEN]

  • Pakket 2: deelname + 5 consumpties p.p. + statafel + logo op website en in de Regio Oss – Kosten: 250 euro + 29 euro per persoon. Jouw bedrijf(slogo) wordt vermeld in de categorie ‘mede mogelijk gemaakt door’ op onder meer onze website en in de Maasdijkbijlage van Regio Oss. Ook bij dit deelnamepakket kun je desgewenst consumptiebonnen à 3,30 euro bijbestellen, bijvoorbeeld voor je (zakelijke) gasten of om jouw team de hele avond vrij te houden.

Bij dit pakket bieden we de optie ‘adopteer een drankpost’; de mogelijkheid om je bedrijf kosteloos te presenteren bij een drinkpost voor de hardlopers. Daarmee help je de sporters van De Maasdijk en zet je je bedrijf op een leuke manier in de picture. Interesse: laat het ons weten!

[INSCHRIJVEN]

  • Pakket 3: maatwerk – Wil je met pakket 1 of 2 deelnemen aan De Maasdijk Bedrijvenloop en heb je bovendien interesse om met je bedrijf De Maasdijk (en/of een van onze andere events) ook op een andere manier te ondersteunen? Neem dan contact met ons op. Maatwerk is altijd mogelijk! Het hele jaar door organiseren we sportevenementen die door duizenden mensen worden bijgewoond: de SNS Oss Cityrun in april, De Maasdijk in juni, de Maasdijk Crossduathlon in oktober en de Maasdijk Winterrun in december. Van toeschouwers langs het parcours tot media-aandacht, onze events bieden een mooie kans bieden om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten.

Inbegrepen
Bij alle deelnamepakketten is inbegrepen: * gratis vervoer naar de startlocatie * naborrel na de race op het finishterrein * vermelding in de uitslag van het bedrijvenloop-klassement * vermelding van alle teamleden in de individuele uitslag * teamfoto * prijzen voor de eerste drie teams per afstand * alles op één factuur.


INSCHRIJVEN

De inschrijving voor De Maasdijk Bedrijvenloop is geopend vanaf 6 maanden voor de datum en vind je hier

Praktische informatie

Staat jouw vraag er niet tussen?

Route De Maasdijk Marathon - 2022

Parcours De Maasdijk

De 10 van Nellen en de Van Mun 5K Run volgen het parcours van De Maasdijk. De marathonlopers en de lopers van de halve marathon lopen dus dezelfde route. Alle onderdelen finishen in het hartje van Oss, op de Heuvel.

Klik hier voor de routes van alle onderdelen.