Hardlopen

HARDLOOP PROGRAMMA 2020

Het hardloopprogramma bestaat in 2020 uit de volgende afstanden: een Marathon afstand over 42 kilometer, een halve marathon en een 10 kilometer. Samen met AvOss 78, die ook betrokken was bij de vorige edities van de Maasdijk is een super parcours uitgezet. De start van de marathon is in Keent, een schitterende locatie in het gebied Maas en Peel. De halve marathon start tussen Haren en Megen  en de 10 kilometer start in Oijen.

De marathon kun je ook lopen als estafette team van 4 of 8 personen! Wil je meedoen als duo, dan kun je natuurlijk inschrijven bij de marathon voor 4 personen en om beurten lopen.
Voor scholen is de scholenestafette ingericht voor teams tot 18 kinderen.

Naast deze afstanden hebben we de 5 kilometer Van Mun Advies Night Run (met verlichting en leuke uitgedoste kleding) die start in Teeffelen en de Rabo Family Color Run dwars door het centrum van Oss!

Ook dit jaar loop je over verschillende mooie paden en bij de afstanden vanaf 10 kilometer natuurlijk de dijk langs de Maas. Het parcours is volledig autovrij, de tijd wordt gemeten met elektronische timing. We verwachten veel publiek langs de route. De kernen waar je doorheen loopt hebben leuke activiteiten georganiseerd en zullen jou als loper met enthousiasme en vol passie aanmoedigen.

Het hardloop programma bestaat in 2020 uit de volgende afstanden.

  • Marathon           : Keent - Oss Centrum
  • 1/2 marathon     : Haren/Megen - Oss Centrum (start Harense Dijk)
  • 10 kilometer      : Oijen -  Oss Centrum
  • 5 km Van Mun Advies Night Run: Teeffelen - Oss Centrum
  • (Scholen-)estafette marathon: Keent - Oss Centrum
  • 1km Rabo Family Color Run -  Oss Centrum

De aanvangstijden vind je hier

Wil je meer weten over de routes, wat het inhoudt hoe het lopen werkt en de afspraken zijn, of gewoon direct inschrijven, klik dan hieronder op een van de linkjes.

Bezoek ons ABC

Ontdek de Routes inclusief de informatie over wisselpunten.

De Maasdijk stimuleert graag deelname door jeugdige deelnemers aan het evenement. Alle individuele deelnemers die op 20 juni 2020 nog geen 16 jaar zijn krijgen 50% korting op het inschrijfgeld. Voor de Rabo Family Color Run is deze korting niet van toepassing maar geldt voor iedereen hetzelfde lage tarief.

Bekijk de Tarieven

Mede mogelijk gemaakt door

Inschrijven voor hardlopen

Scroll to top