Hardlopen

VAN MUN ADVIES NIGHT RUN

Zaterdagavond 20 Juni 2020| 22:00 uur | Maasdijk events, Teeffelen naar Oss

NIEUW!!! - The night run is een uniek hardloopfeest binnen de Maasdijk. Dit jaar vindt de eerste editie plaats en dit mag je niet missen! Op zaterdagavond 20 juni om 22:30 zal de start plaatsvinden in Teeffelen en eindigen in Oss. De Van Mun Advies Night run is 5km en laat Oss in het donker van zijn mooiste kant zien. Het gaat hierbij niet om de snelheid maar om de beleving!

Jij bepaalt de sfeer tijdens deze Run!

Tijdens de run wordt een unieke sfeer aangeboden door middel van lichteffecten, jij kunt de sfeer van de run versterken door jezelf te versieren doormiddel van lichtjes, glow in the dark producten enz.

Ren jij ook mee in de unieke Van Mun Advies Night run?

HARDLOOP PROGRAMMA 2020

Naast de nieuwe Van Mun Advies Night run is er ook het vaste hardloop programma in 2020 dat bestaat uit de volgende afstanden, een Marathon afstand over 42 kilometer, een halve marathon en een 10 kilometer. Samen met AvOss 78, die ook betrokken was bij de vorige edities van de Maasdijk is een super parcours uitgezet. De start van de marathon is in Keent, een schitterende locatie in het gebied Maas en Peel. De halve marathon start tussen Haren en Megen  en de 10 kilometer start in Oijen.

Naast deze afstanden hebben we de Night Run (met verlichting en leuke uitgedoste kleding) die start in Teeffelen en is er een family run voor de kleinsten om ook de ervaring van het hardlopen op te doen.

Ook dit jaar loop je over verschillende mooie paden en bij de afstanden vanaf 10 kilometer natuurlijk de dijk langs de Maas. Het parcours is volledig autovrij, de tijd wordt gemeten met elektronische timing. We verwachten veel publiek langs de route. De kernen waar je doorheen loopt hebben leuke activiteiten georganiseerd en zullen jou als loper met enthousiasme en vol passie aanmoedigen.

Het hardloop programma bestaat in 2020 uit de volgende afstanden.

  • 18:00u - Marathon           : Keent - Oss Centrum
  • 19:10u - 1/2 marathon     : Haren/Megen - Oss Centrum (start Harense Dijk)
  • 20:00u - 10 kilometer      : Oijen -  Oss Centrum
  • 22:30u - 5 km Van Mun Advies Night Run: Teeffelen - Oss Centrum
  • 18:00u - (Scholen-)estafette marathon: Keent - Oss Centrum
  • 14:00u - 1km Rabo Family Color Run -  Oss Centrum

De Maasdijk stimuleert graag deelname door jeugdige deelnemers aan het evenement. Alle individuele deelnemers die op 20 juni 2020 nog geen 16 jaar zijn krijgen 50% korting op het inschrijfgeld. Voor de Rabo Family Color Run geldt voor iedereen hetzelfde lage tarief.

Wil je meer weten over de routes, wat het inhoudt hoe het lopen werkt en de afspraken zijn, of gewoon direct inschrijven, klik dan hieronder op een van de linkjes.

Bezoek ons ABC

Ontdek de Routes inclusief de informatie over wisselpunten.

Bekijk de    Tarieven van 2019

Direct naar   Inschrijven Hardlopen

Inschrijven voor hardlopen

 

Mede mogelijk gemaakt door

Avoss organising partner De Maasdijk

Scroll to top