In drie maanden klaar voor de start van De Maasdijk

15 februari gratis intake-middag Hardlopen voor Beginners

Atletiekvereniging Oss’78, Medifit Oss en FiTNEZZ Plaza starten in maart met hardloopcursussen voor beginners. Deze drie maanden durende cursussen hebben hetzelfde doel – deelname aan De Maasdijk 2020 – maar ze verschillen qua aard en inhoud. Om beginners te helpen kiezen voor de hardloopcursus die het beste bij hen past, wordt op zaterdag 15 februari een gratis intake-middag georganiseerd.

Tijdens de intake-middag bekijken deskundige hardlooptrainers, na een korte warming-up, de skills van de sporters. Op basis daarvan geven zij de deelnemers advies over de beginnerscursus die voor hen het meest geschikt is. De intake-middag is niet alleen bedoeld voor beginners die overwegen om mee te doen aan De Maasdijk op 20 juni; iedereen die wil beginnen met hardlopen is welkom.

De intake-middag vindt plaats op zaterdag 15 februari op de atletiekbaan van AV Oss’78 op Sportpark de Rusheuvel in Oss. Er starten meerdere sessies tussen 13:00 uur en 15:00. Vooraf aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.demaasdijk-events.nl/ben-jij-al-maasdijkfit.