Inline skating

Het inline skating programma bestaat in 2020 uit de volgende afstanden:

 • Een wedstrijdonderdeel over ongeveer 10 kilometer op zaterdag.
 • En een toer- of pelotonstocht met twee verschillende afstanden op zondag.

Samen met Scoss, die ook betrokken was bij de vorige edities van de Maasdijk is een gevarieerd en uitdagend parcours uitgezet.  De 10 kilometer start in Oijen. Dit parcours is volledig autovrij en afgezet. We verwachten veel publiek langs de route in de verschillende dorpen waar je doorheen komt tijdens de tocht. De kernen waar je doorheen skate hebben leuke activiteiten georganiseerd en zullen jou als skater ook met enthousiasme en vol passie aanmoedigen. De tijden worden vastgelegd met elektronische tijdwaarneming.

De routes van de toer- en pelotonstocht zijn nog 'under construction'.

Programma inline skaten

   • Zaterdag: 10 kilometer*
    Start in Oijen met de finish in het Osse Centrum
   • Zondag:  30 of 60 kilometer
    Start én finish in Centrum van Oss

Kijk hier voor de starttijden

*Optioneel: 10km pelotonstocht voor met name jongere skaters:

Onder begeleiding van ervaren SCOSS skaters gaan we op de korte afstand in een groep van de start naar de finish in een voor iedereen rustig tempo van ongeveer 15 km/uur. Hiermee kunnen vooral de jongere skaters veilig en onder toezicht naar de finish rijden. Je hoeft je hiervoor niet speciaal aan te melden, gewoon inschrijven voor de 10 kilometer skaten en uiterlijk 15 minuten voor de start verzamelen (verzamelpunt wordt aangegeven), de groep start als alle overige deelnemers aan de 10k skaten zijn gestart.

Op zondag kun je kiezen om in een peloton mee te rijden, of de route zelfstandig af te leggen. In beide gevallen ben je verkeersdeelnemer, dus let op je veiligheid! Meer informatie over de toer- en pelotonstocht op zondag volgt.

Wil je meer weten over de routes, wat het inhoudt hoe het skaten werkt en de afspraken zijn, of gewoon direct inschrijven, klik dan hieronder op een van de linkjes.

Naar het ABCSCOSS Organising Partner De Maasdijk

Naar Routes

Naar Tarieven

Met het formulier hieronder kun je inschrijven voor de zondag. Voor de 10 kilometer op zaterdag klik je hier.

Scroll to top