Inline skating

Inline skating

Het inline skating programma bestaat in 2020 uit de volgende afstanden een Marathon afstand over 42 kilometer en een 10 kilometer route. Samen met Scoss, die ook betrokken was bij de vorige edities van de Maasdijk is een gevarieerd en uitdagend parcours uitgezet.  De start van de marathon is in Keent een schitterende locatie in het gebied Maas en Peel en de 10 kilometer start in Oijen. Ook dit jaar skate je weer over verschillende mooie paden van en natuurlijk de dijk langs de Maas. Het parcours is volledig autovrij en afgezet. We verwachten veel publiek langs de route in de verschillende dorpen waar je doorheen komt tijdens de tocht. De kernen waar je doorheen skate hebben leuke activiteiten georganiseerd en zullen jou als skater ook met enthousiasme en vol passie aanmoedigen. De tijden worden vastgelegd met elektronische tijdwaarneming.

Programma inline skaten

  • 17:45u - Marathon
    Start in Keent  en de finish in het Osse Centrum
  • 18:35u - 10 kilometer
    Start in Oijen met de finish in het Osse Centrum

Optioneel: 10km pelotonstocht voor met name jongere skaters:

Onder begeleiding van ervaren SCOSS skaters gaan we op de korte afstand in een groep van de start naar de finish in een voor iedereen rustig tempo van ongeveer 15 km/uur. Hiermee kunnen vooral de jongere skaters veilig en onder toezicht naar de finish rijden. Je hoeft je hiervoor niet speciaal aan te melden, gewoon inschrijven voor de 10 kilometer skaten en uiterlijk 15 minuten voor de start verzamelen (verzamelpunt wordt aangegeven), de groep start als alle overige deelnemers aan de 10k skaten zijn gestart.

Ben er snel bij, bij inschrijving tot 31 januari geldt een 'early bird' korting. Ook stimuleren we graag deelname door jeugd aan het evenement. Alle deelnemers die op 20 juni 2020 nog geen 16 jaar zijn krijgen 50% korting op het inschrijfgeld.

Wil je meer weten over de routes, wat het inhoudt hoe het skaten werkt en de afspraken zijn, of gewoon direct inschrijven, klik dan hieronder op een van de linkjes.

Naar het ABC SCOSS Organising Partner De Maasdijk

Naar Routes

Naar Tarieven

Schrijf je onderstaand in voor Inline Skating

Scroll to top