Inline skating

De Maasdijk - Inline skating op 15 juni 2019

Het inline skating programma bestaat in 2019 uit de volgende afstanden een Marathon afstand over 42 kilometer en een 10 kilometer route. Samen met Scoss, die ook betrokken was bij de vorige edities van de Maasdijk is een super parcours uitgezet.  De start van de marathon is in Keent een schitterende locatie in het gebied Maas en Peel en de 10 kilometer start in Oijen. Ook dit jaar skate je weer over verschillende mooie paden van en natuurlijk de dijk langs de Maas. Het parcours is volledig autovrij en afgezet. We verwachten veel publiek langs de route. De kernen waar je doorheen skate hebben leuke activiteiten georganiseerd en zullen jou als skater ook met enthousiasme en vol passie aanmoedigen. De tijden worden vastgelegd met elektronische tijdwaarneming.

Programma inline skaten

  • 17:40u - Marathon
    Start in Keent  en de finish in het Osse Centrum
  • 18:35u - 10 kilometer
    Start in Oijen met de finish in het Osse Centrum

Ben er snel bij, bij inschrijving tot 31 januari geldt een 'early bird' korting. Ook stimuleren we graag deelname door jeugd aan het evenement. Alle deelnemers die op 15 juni 2019 nog geen 16 jaar zijn krijgen 50% korting op het inschrijfgeld.

Wil je meer weten over de routes, wat het inhoudt hoe het skaten werkt en de afspraken zijn, of gewoon direct inschrijven, klik dan hieronder op een van de linkjes.

Naar het ABC

Naar Routes

Naar Tarieven

Naar Inschrijven Inline Skaten

SCOSS Organising Partner De Maasdijk