ABC voor hardlopen

Het ABC bevat altijd de meest actuele informatie. Mocht je het antwoord op jouw vraag hier niet vinden, neem dan per e-mail contact met ons op. Uiteraard krijg je als deelnemer ruim van tevoren nog een mail van ons met alle informatie over jouw onderdeel op een rij.

Bij alle starts ligt een startmat op de exacte afstand tot de finish. De afstand voor de hele marathon is 42.195 kilometer. De afstand voor de halve marathon is 21.100 kilometer. 5 en 10 kilometer spreken voor zich.

Je kunt je inschrijving voor De Maasdijk annuleren door een e-mail te sturen naar info@demaasdijk-events.nl. Vermeld daarbij de bevestigingscode uit je bevestigingsmail.

Bij annulering tot en met 31 maart krijg je het inschrijfgeld gerestitueerd, onder aftrek van 2,50 euro administratiekosten. Heb je een medaille, T-shirt en/of sokken besteld, dan krijg je dat bedrag ook terug.

Annuleer je in de periode van 1 tot en met 30 april, dan brengen we de kosten voor het startnummer à 2,50 euro in rekening en 2,50 euro administratiekosten, de rest van het inschrijfgeld krijg je terug. Heb je een medaille, T-shirt en/of sokken besteld, dan krijg je dat bedrag ook terug.

Na 1 mei is annuleren niet meer mogelijk. Je ontvangt dan gewoon je startnummer en eventueel bestelde medaille , T-shirt en/of sokken. Je startnummer is wel overdraagbaar, maar de tenaamstelling kan niet meer worden aangepast. Als je startnummer wilt overdragen stuur dan een bericht aan lopen@demaasdijk-events.nl met jouw gegevens, en die van de nieuwe loper.