Triathlon

Hallo triatleet!

Leuk dat je mee wilt doen aan De Maasdijk! Je kunt kiezen uit de 1/8 triathlon en de 1/4 triathlon. Voor beide afstanden kun je je individueel inschrijven. Voor de 1/4 triathlon kun je ook als trio-, duo-team inschrijven.

Parcours, start en finish

Samen met Trioss hebben we een attractief parcours uitgezet. Je fietst door de prachtige polder tussen Oss en Ravenstein en tussen Teeffelen en Oss. Én natuurlijk over de dijk langs de Maas. Het parcours is volledig autovrij. De zwem-, fiets- en looponderdelen van beide afstanden starten bij toplocatie Dome-X, waar een professionele wisselzone is opgebouwd. Je finisht op het sfeervolle finishterrein in hartje Oss. Een pendelservice brengt je terug van de finish naar je fiets en je spullen.

VIP-arrangement voor bedrijventeams

Voor bedrijventeams is er ook het VIP-arrangement van de BusinessTeam Triathlon. Het arrangement bestaat uit een startbewijs voor een trio- of duo-team voor de 1/4 triathlon; gereserveerde plaatsen Dome-X waar je je met je team in alle rust kunt voorbereiden; een teamfoto; toegang tot de ontvangst-zone na afloop, en vermelding van jouw bedrijfsnaam op onze website bij de Vrienden van De Maasdijk. Voor meer info over dit arrangement kun je per e-mail contact met ons opnemen.

Teamcompetitie NTB

Bij de volgende editie van De Maasdijk staat ook een officiële wedstrijd voor de Derde en Vierde Divisie Zuid op het programma. Inschrijven voor de Teamcompetitie doet je teamcaptain via de NTB.

 

 

 

 

 

In ons ABC vind je alles wat je moet weten over de triathlon van De Maasdijk.

En dan nog even dit…

  • Wil jij op tijd in vorm zijn voor De Maasdijk? Bekijk dan hier het trainingsaanbod van verschillende Osse sportscholen en verenigingen.
  • Ben jij 15 jaar of jonger? En een fanatieke triatleet? Cool! Dan krijg je 50% korting als je meedoet met De Maasdijk!
  • Ontdek hier de routes.
  • Bekijk de hier de tarieven.

Je kunt je inschrijven via onderstaand formulier.

Levert de betaalpagina een probleem op, gebruik dan deze link.

TRIOSS organising partner De Maasdijk

Inschrijven voor De Maasdijk Triathlon

Scroll to top