Triathlon

Watertemperatuur op 7 juni: 18,7 graden Celsius

Altijd al gedroomd van een mooi gevarieerd triathlon parcours, zonder rondjes te rijden. Doe dan mee aan de 10e editie van De Maasdijk op 15 juni 2019. We hebben deze editie twee verschillende afstanden, een 1/8 en een 1/4 als solo triatleet of Trio combinatie. Ook Duo's zijn van harte welkom tijdens het evenement. Samen met Trioss, de triathlon vereniging van Oss, die ook betrokken was bij de vorige edities van de Maasdijk is een super parcours uitgezet.  De start van de afstanden vindt plaats bij Dome X in Oss. Hier is een schitterende en professionele wisselzone opgebouwd. Ook dit jaar fiets je weer over verschillende mooie paden door de polder tussen Oss en Ravenstein en tussen Teeffelen en Oss en natuurlijk over de dijk langs de Maas. Het parcours is volledig autovrij en afgezet. We verwachten veel publiek langs de route. De kernen waar je doorheen fietst hebben leuke activiteiten georganiseerd en zullen jou als triatleet ook met enthousiasme en vol passie aanmoedigen.

Wil je meer weten over de routes, wat het inhoudt hoe het steppen werkt en de afspraken zijn, of gewoon direct inschrijven, klik dan hieronder op een van de linkjes.

Het triathlon programma bestaat in 2019 uit de volgende afstanden:

  • 16:15 uur: 1/4 triathlon          start eerste serie bij Dome X in Oss
  • 16:25 uur: 1/4 triathlon         start serie 2
  • 16:30 uur: 1/4 trio triathlon (ook voor duo’s)
  • 17:30 uur: 1/8 triathlon
  • 17:30 uur: 1/8 trio triathlon (ook voor duo’s)

De start van de zwem-, fiets- en looponderdelen is bij de Dome X aan de Kanaalstraat in Oss. De finish van deze geweldige triathlon is op De Heuvel in het centrum van Oss waar je ontvangen wordt door het publiek dat aanwezig is in het bruisende stadscentrum.

Routes

Hieronder zetten we de parcoursen van de triathlon uiteen. Ze zijn gelijk, op het fietparcours na. Het parc fermee is bij Dome X en daar is zowel de wissel van zwemmen naar fietsen en van fietsen naar lopen. Bijgaand de verschillende parcoursen, na te meten en beschikbaar via afstandmeten.nl

Zwemparcours bij Dome X – 500 of 1.000 mtr

Zwemparcours Triathlon De Maasdijk

Het fietsparcours van 1/8 triathlon – 20 km

Fietsparcours 1/8

Het fietsparcours van 1/4 triathlon – 40 km

Fietsparcours 1/4 triathlon - De Maasdijk

Het loopparcours.

De deelnemers van 1/4 triathlon lopen het parcours 2 keer

Naar ABC

Naar Routes

Naar Tarieven

Naar Inschrijven Triathlon

Het terreinoverzicht van Dome X (Hendriks Bouw en Ontwikkeling) vind je in deze bijlage. De organisatie van de Maasdijk triathlon is in nauwe samenwerking met Trioss, de triathlon vereniging in Oss.

Het regelement

TRIOSS organising partner De Maasdijk

 

 

 

De reglementen in het kort, maar kijk ook naar het ABC voor álle informatie!

reglementen triathlon in het kort

Scroll to top