Triathlon

Altijd al gedroomd van een mooi gevarieerd triathlon parcours, zonder rondjes te rijden. Doe dan mee aan de 11de editie van De Maasdijk op 20 juni 2020. We hebben deze editie twee verschillende afstanden, een 1/8 en een 1/4.

Je kunt je ook inschrijven als Trio of Duo combinatie op de kwart triathlon.

Samen met Trioss, de triathlon vereniging van Oss, die ook betrokken was bij de vorige edities van de Maasdijk is een super parcours uitgezet.  De start van de afstanden vindt plaats bij Dome X in Oss. Hier is een schitterende en professionele wisselzone opgebouwd. Ook dit jaar fiets je weer over verschillende mooie paden door de polder tussen Oss en Ravenstein en tussen Teeffelen en Oss en natuurlijk over de dijk langs de Maas. Het parcours is volledig autovrij en afgezet. We verwachten veel publiek langs de route. De kernen waar je doorheen fietst hebben leuke activiteiten georganiseerd en zullen jou als triatleet ook met enthousiasme en vol passie aanmoedigen.

Teamcompetitie NTB

In 2020 staat een wedstrijd voor de derde en vierde divisie zuid op het programma. De mannen doen een Olympic Distance, de vrouwen doen een Sprint. De fiets en looproutes zijn gelijk aan die van de kwart en achtste triathlon, zie hieronder. Het zwemparcours wijkt een stukje af, omdat de competitiedeelnemers 50% meer zwemmen. Inschrijven voor de Teamcompetitie doet je teamcaptain via de NTB.

Informatie over de teamcompetities vind je hier:

badmutsen.com 3eDivisie Triathlon

Pioneer 4eDivisie Triathlon

De organiserende vereniging Trioss komt met een mannenteam uit in de de badmutsen.com 3e Divisie en heeft dus een thuiswedstrijd.

Wil je meer weten over de routes, wat het inhoudt hoe de triathlon werkt en de afspraken zijn, of gewoon direct inschrijven, klik dan hieronder op een van de linkjes.

Het triathlon programma bestaat in 2020 uit de volgende afstanden:

  • Olympic Distance badmutsen.com 3de divisie heren
  • Olympic Distance Pioneer 4de divisie heren
  • 1/4 triathlon serie 1
  • 1/4 triathlon serie 2
  • Sprintafstand badmutsen.com 3de divisie vrouwen
  • 1/8 triathlon serie 1

Klik hier voor starttijden.

De start van de zwem-, fiets- en looponderdelen is bij de Dome X aan de Kanaalstraat in Oss. De finish van deze geweldige triathlon is op De Heuvel in het centrum van Oss waar je ontvangen wordt door het publiek dat aanwezig is in het bruisende stadscentrum.

Routes

De routes zijn in te zien door te klikken op onderstaande afbeeldingen.

Zwemparcours bij Dome X – 500, 1.000 of 1.500 meter in 1 ronde.

Zwemparcours Triathlon De Maasdijk

Het fietsparcours van sprint en 1/8 triathlon – 20 km

Fietsparcours 1/8

Het fietsparcours van Olympic en 1/4 triathlon – 40 km

Fietsparcours 1/4 triathlon - De Maasdijk

Het loopparcours wordt nog aangepast.

De deelnemers van Olympic en 1/4 triathlon lopen het parcours 2 keer

Naar ABC

Naar Routes

Naar Tarieven

Naar Inschrijven Triathlon

Het terreinoverzicht van Dome X (Hendriks Bouw en Ontwikkeling) vind je in deze bijlage. De organisatie van de Maasdijk triathlon is in nauwe samenwerking met Trioss, de triathlon vereniging in Oss.

Het reglement

TRIOSS organising partner De Maasdijk

 

 

 

De reglementen in het kort, maar kijk ook naar het ABC voor álle informatie!

reglementen triathlon in het kort

Scroll to top