Wandelen

Wandelen, 15 en 16 juni.

Hallo wandelaar! 

Leuk dat je mee wilt doen aan de Maasmeanderwandelingen van De Maasdijk! Wandelvereniging WSV de Osse Maaskant heeft verschillende mooie routes uitgezet in en om Oss. En natuurlijk ook over de dijk langs de Maas. Op de zaterdag gaan de routes vooral door de kernen ten (noord-)oosten van Oss, op zondag ligt het accent op de (noord-)westelijk gelegen kernen. De wandelingen starten en finishen op beide dagen op De Heuvel in het centrum van Oss.

Het volledige programma vind je hier.

Tweedaags programma

Het tweedaagse wandelprogramma van De Maasdijk biedt op beide dagen diverse afstanden. Naast de 30 en 40 kilometer voor de kilometervreters, zijn er ook wandelingen van 5, 12 en 20 kilometer. Je kunt kiezen voor één bepaalde afstand op één van beide wandeldagen, maar ook voor twee wandeldagen en twee afstanden naar keuze. Ons tweedaags wandelprogramma biedt een uitstekende gelegenheid om te trainen voor een meerdaags wandelevent zoals De Vierdaagse. Inschrijven voor de dagwandelingen doe je via deze link.

Kennedymars

Voor de echte diehards heeft De Maasdijk ook een Kennedymars op het wandelprogramma: de 80 van de Osse Maaskant. De 80 van de Osse Maaskant start op zaterdagochtend om 05.00 uur en is inclusief volledige verzorging met food en drinks. De Kennedymars, in 1963 geïnitieerd door de toenmalige president van de VS John F. Kennedy, moet binnen 20 uur volbracht worden. Durf jij het aan? Tips voor Kennedymars lopers vind je hier en je kunt je inschrijven via deze link voor de 80 van de Osse Maaskant (Kennedymars)

In onze ABC’s vind je alles wat je moet weten over onze wandelingen.

ABC Dagwandelingen

ABC 80 van de Osse Maaskant.

En dan nog even dit…

  • Wil jij op tijd in vorm zijn voor De Maasdijk? Bekijk dan hier het trainingsaanbod van verschillende Osse sportscholen en verenigingen.
  • Ben jij 15 jaar of jonger? En hou je van wandelen? Cool! Dan krijg je 50% korting als je meedoet met De Maasdijk!
  • Ontdek hier de routes.
  • Bekijk de hier de tarieven.
INSCHRIJVEN

De inschrijving voor De Maasdijk is geopend vanaf 6 maanden voor de datum en vind je via onderstaande buttons.

 Je kunt tot en met de dag van het evenement inschrijven voor de wandelingen, doe dat bij grote voorkeur wel online! Hoe eerder je inschrijft, hoe lager het tarief. Voor de 80 kilometer geldt bovendien dat alleen wanneer je uiterlijk een week voor het evenement inschrijft, je een startnummer met jouw naam erop krijgt.

Praktische informatie

Staat jouw vraag er niet tussen?

Parcours De Maasdijk

De wandelroutes van De Maasdijk liggen op zaterdag – en ’s nachts voornamelijk aan de westkant van de gemeente Oss. Op zondag wordt de oostkant bezocht. Alle 24 kernen van de gemeente Oss zijn opgenomen in de routes. Natuurlijk staat op beide dagen een flinke portie Maasdijk op het menu. 

Onderweg zijn er diverse rustposten. 

Klik hier voor een overzichtskaart van de routes.